Sekcija mladih managerjev

Sekcija mladih je prepoznana kot idejno najbogatejša in najprodornejša sekcija, ki deluje znotraj Združenja Manager. Prizadeva si za uveljavitev mladih, uspešnih in prodornih managerjev, tako znotraj podjetja kot v širšem okolju. Spodbuja promocijo managerskega poklica med mladimi in razvoj voditeljev prihodnosti.

Delo upravnega odbora sekcije Mladih managerjev usmerja Poslovnik o delu sekcije.

Kaj delamo?

Jožica Rejec - citat

»Kje smo, nam je dano, kam in kako bomo šli, je naša odločitev. Stopajmo s srcem in z vso preudarnostjo, ki jo premoremo. V poslu smo vsi povezani. Glejmo daleč in delujmo danes.

Jožica Rejec

Glavne dejavnosti sekcije mladih managerjev:

• Mreženje – dobrodošli v svetu slovenskega managementa
  • Priznanja – nagrajujemo največje managerske talente
  • Štipendiranje – podpiramo največje managerske potenciale
  • Mentorstvo – razvijamo management prihodnosti
  • Komuniciramo – smo glas managementa v javnosti
Kako smo organizirani?
Lovro Petelin

Lovro Peterlin

predsednik sekcije mladih managerjev

Funkcijo predsednika sekcije mladih managerjev ob leta 2016 dalje opravlja Lovro Peterlin, direktor prodaje in naročniškega sektorja v A1 Slovenija. Leta 2013 je postal Mladi manager leta, danes pa je aktiven predsednik Združenja za direktni marketing Slovenije, član upravnega odbora Društva za marketing Slovenije in član nadzornega sveta družbe Paloma. Je priznani svetovalec, mentor in predavatelj s področja marketinga ter prodaje, z bogatimi izkušnjami razvoja novih poslovnih modelov in učinkovite implementacije sodobnih načinov vodenja in motiviranja, predvsem generacije Y.
Diplomiral je iz politologije na Fakulteti za družbene vede. Leta 2007 je pridobil naziv MBA na MIB School of Management v Trstu. Svojo pestro poslovno pot je začel leta 2004 v javnem sektorju. Na Ministrstvu za obrambo je bil svetovalec za mednarodno sodelovanje. Leta 2007 je sledil prestop v zasebni sektor, kjer je med drugim hitro začel z nabiranjem mednarodnih izkušenj: najprej kot marketinški svetovalec za italijanskega proizvajalca mesa in mesnih izdelkov, zatem pa kot strateški svetovalec za kitajsko podjetje v Pekingu, kjer je bil zadolžen za analizo kitajske ekonomije in trga ter pripravo strategije za pozicioniranje izdelkov na kitajskem trgu. Novembra istega leta je postal direktor podjetja Linea Directa.

»Želimo si spodbujati in združevati angažirane, ambiciozne in uspeha željne posameznike ter jim pomagati pri uresničevanju njihovih poslovnih in osebnih ciljev. Sekcija združuje najboljše mlade managerje z ogromno znanja, ki ga moramo še bolj izkoristiti, njihove dobre zgodbe pa predstaviti javnosti.«

»Vizija je desetina vsega, dobro postavljena strategija in izvedba pa preostalih devet desetin. Eno brez drugega ne gre. Tega se zavedam. Kot se zavedam, da sta potrebna čas in potrpljenje za izvedbeni del.«

Tanja Skaza

Upravni odbor sekcije