Spoznavno srecanje 1380x600
Prijava

Srečanje novih članov Združenja Manager

KDAJ?

27. marca ob 8.30 (traja 2 uri)

KJE? 

Dom gospodarstva, Dimičeva 13, Ljubljana 

*Prosimo vas za potrditev udeležbe najpozneje do petka, 22. marca.

Še vedno velja, da ljudje delamo posel in sodelovanje pozitivno naravnanih ljudi s poštenimi nameni vodi do odličnih rezultatov. Zdaj je čas, da dokažemo, kaj vse »gre« - pozitivno, pošteno, odgovorno.

Danilo Ferjančič, direktor Porsche Slovenija

Posla ne ustvarja posamezen človek. Gradi in bogati ga skupina ljudi. Zato večkrat letno kot izkaz dobrodošlice novim članom pri njihovem vstopu v svet največje managerske organizacije v Sloveniji organiziramo Spoznavno srečanje novih članov združenja.

Dogodek je namenjen predstavitvi Združenja Manager njegovim novim članom in članicam, spodbujanju njihovega aktivnega mreženja ter pogovoru udeležencev z enim od izbranih najuspešnejših slovenskih managerjev.

Zakaj se nam pridružiti?

  • Možnost spoznavanja in mreženja z managerji in managerkami.
  • Izvedeli boste vse koristi članstva v Združenju Manager.
  • Z nami bo svoje managerske izkušnje delil Boštjan Gorjup, manager leta 2018, direktor podjetja BSH Hišni aparati Nazarje in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije.
KKK 8042

Boštjan Gorjup, manager leta 2018, direktor podjetja BSH Hišni aparati Nazarje in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije, je že 18 let povezan s podjetjem BSH Hišni aparati Nazarje. Ta je pod njegovim vodstvom postal središče prodajne regije BSH Adriatic East in pridobil ključno vlogo v skupini BSH v diviziji malih kuhinjskih aparatov. Pri svojem vodenju v ospredje postavlja cilj biti prvi po odličnosti in ne po velikosti. V zadnjih letih spreminja svoj način vodenja tako, da sprejemanje odločitev prepušča sodelavcem, velik poudarek pa daje tudi na mešane ekipe.

Utrinki Spoznavnega srečanja

Utrinki Spoznavnega srečanja v decembru 2018