Spoznavno srecanje 1380x600

Srečanje novih članov Združenja Manager

Kdaj? 27. marca 2019 ob 8.30

(traja 2 uri)

Kje? Dom gospodarstva, Ljubljana 

Posla ne ustvarja posamezen človek. Gradi in bogati ga skupina ljudi. Zato večkrat letno kot izkaz dobrodošlice novim članom pri njihovem vstopu v svet največje managerske organizacije v Sloveniji organiziramo spoznavno srečanje novih članov združenja.

Dogodek je namenjen predstavitvi Združenja Manager novim članicam in članom, spodbujanju njihovega aktivnega mreženja in pogovoru udeležencev z enim od izbranih najuspešnejših slovenskih managerjev.

Zakaj se nam pridružiti na srečanju?

  • Ker boste spoznali Boštjana Gorjupa, managerja leta 2018, direktorja podjetja BSH Hišni aparati Nazarje in predsednika Gospodarske zbornice Slovenije;.
  • ker boste spoznali in se mrežili s svojimi novimi kolegi;
  • ker boste izvedeli vse o koristih članstva v Združenju Manager.
KKK 8042

Boštjan Gorjup, manager leta 2018, direktor podjetja BSH Hišni aparati Nazarje in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije, je že 18 let povezan s podjetjem BSH Hišni aparati Nazarje. Ta je pod njegovim vodstvom postal središče prodajne regije BSH Adriatic East in pridobil ključno vlogo v skupini BSH v diviziji malih kuhinjskih aparatov. Pri svojem vodenju v ospredje postavlja cilj biti prvi po odličnosti in ne po velikosti. V zadnjih letih spreminja svoj način vodenja tako, da sprejemanje odločitev prepušča sodelavcem, velik poudarek pa daje tudi na mešane ekipe.

Utrinki Spoznavnega srečanja

Spoznavno srečanje - marec 2019

Spoznavno srečanje - december 2018