Spoznavno srecanje uvodna

Srečanje novih članov Združenja Manager

KDAJ? 7. decembra ob 8.30 uri (traja 2 uri)

Kje? Dom gospodarstva, Dimičeva 13, Ljubljana 

*Prosimo vas za potrditev udeležbe najpozneje do srede, 5. decembra.

Še vedno velja, da ljudje delamo posel in sodelovanje pozitivno naravnanih ljudi s poštenimi nameni vodi do odličnih rezultatov. Zdaj je čas, da dokažemo, kaj vse »gre« - pozitivno, pošteno, odgovorno.

Danilo Ferjančič, direktor Porsche Slovenija

Posla ne ustvarja posamezen človek. Gradi in bogati ga skupina ljudi. Zato večkrat letno kot izkaz dobrodošlice novim članom pri njihovem vstopu v svet največje managerske organizacije v Sloveniji organiziramo Spoznavno srečanje novih članov združenja.

Dogodek je namenjen predstavitvi Združenja Manager njegovim novim članom in članicam, spodbujanju njihovega aktivnega mreženja ter pogovoru udeležencev z enim od izbranih najuspešnejših slovenskih managerjev.

Zakaj se nam pridružiti?

  • Možnost spoznavanja in mreženja z managerji in managerkami.
  • Izvedeli boste vse koristi članstva v Združenju Manager.
  • Z nami bo svoje managerske izkušnje delil Enzo Smrekar, predsednik uprave Droge Kolinske in glavni direktor strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi.
smrekar03

Enzo Smrekar, predsednik uprave Droge Kolinske in glavni direktor strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi, že 30 let deluje na področjih trženja in menedžmenta, od tega 18 let v multinacionalkah, kot so Philip Morris, Diageo in LVMH. Ima podjetniške izkušnje s start-upi s področja poslovnega svetovanja, marketinga in upravljanja s človeškimi viri. Sodeloval je pri integracijah družb (IDV in UD, Droga in Kolinska) ter pri reorganizaciji skupine Droga Kolinska. Pod njegovim vodstvom je Družba Kolinska prejela številne nagrade in priznanja, med drugim letos tudi priznanje Vključi.Vse. 

Utrinki Spoznavnega srečanja

Utrinki Spoznavnega srečanja v decembru 2018

Za podporo se zahvaljujemo