Priporočamo, da si prenočitev čim prej rezervirate tu.

V ZM smo pred letošnjim Managerskim kongresom sprejeli trajnostno zavezo, v okviru katere si bomo prizadevali zmanjšati vplive na okolje in podnebje pri izvedbi Managerskega kongresa v obdobju 2022–2025.

Eden od ciljev je tudi, da čim več udeležencev kongresa opozorimo na hotel v bližini dogodka, ki ima GreenKey certifikat - to je Histrion, in vas tako spodbudimo k enemu od korakov, s katerim lahko skupaj zmanjšamo vplive na okolje in podnebje.

Grand hotel Bernardin*****

Ob rezervaciji sobe v Grand Hotelu Bernardin sporočite, da ste prijavljeni na Managerski kongres 2022. Za vas smo zagotovili, da je cena eno-/dvoposteljne sobe med 152 in 162 evrovObvezno je plačilo prijavnine (1 evro na osebo na rezervacijo) in turistične takse (2,50 evra po osebi na dan).

Tu rezervirajte še danes, ker je število sob omejeno.

Grand hotel Bernardin 70x30
Hotel Histrion****

Ob rezervaciji sobe v Hotelu Histrion sporočite, da ste prijavljeni na Managerski kongres 2022. Za vas smo zagotovili, da je cena eno-/dvoposteljne sobe med 142 in 152 evrov. Obvezno je plačilo prijavnine (1 evro na osebo na rezervacijo) in turistične takse (2,50 evra po osebi na dan).

Tu rezervirajte še danes, ker je število sob omejeno.

Hotel Histrion 70x30
Hotel Vile Park***

Ob rezervaciji sobe v Hotelu Vile Park sporočite, da ste prijavljeni na Managerski kongres 2022. Za vas smo zagotovili, da je cena eno-/dvoposteljne sobe med 112 in 122 evrov. Obvezno je plačilo prijavnine (1 evro na osebo na rezervacijo) in turistične takse (2,50 evra po osebi na dan).

Tu rezervirajte še danes, ker je število sob omejeno.

Hotel Vile Park 70x30