ZM MK 22 BG PP NEW2
Prijava

Osrednji managerski dogodek leta

Kdaj? 29. in 30. septembra 2022

Kje? GH Bernardin, Portorož

Prijavite se tu.

Kotizacija za člane ZM je 490 evrov + DDV, za nečlane pa 690 evrov + DDV.

Priporočamo, da si čim prej rezervirate tudi prenočišče

Oglejte si lanske foto utrinke:

Konec septembra bomo v Portorožu gostili tradicionalni Managerski kongres, enega najbolj odmevnih in pomembnih poslovnih srečanj v Sloveniji. Na njem udeleženci razpravljajo o aktualnih poslovnih in družbenih temah, hkrati pa je priložnost za naslavljanje trendov in spodbujanje rasti – osebne in poslovne. Na dogodku bomo tudi letos podelili eno od najprestižnejših poslovnih nagrad v Sloveniji, priznanje Manager leta, in priznanje Vključi.Vse.

Zadnja leta so še posebej zaznamovana s šoki, zato je prilagodljivost praktično že stalnica za družbe in gospodarstvo na svetovni ravni in v Sloveniji. Z dejavniki, ki so posledica pandemije, vojne in drugih geostrateških izzivov, se moramo soočati vsi. V Sloveniji bomo nanje odgovarjali tudi z novo vlado, ki bo zares začela delovati v jesenskem času.

S programom Managerskega kongresa bomo osvetlili pot Slovenije v naslednjih letih, tako s pomočjo celovitega pregleda glavnih razvojnih izzivov kot predlogov ukrepov za večjo blaginjo. Ukrepe iz našega akcijskega načrta bomo postavili v središče predvidenega dialoga Gospodarskega kroga z novo Vlado RS. Prav tako bomo slovenske razvojne izzive umestili v širši kontekst družbene realnosti v evropskem in svetovnem merilu.

Če se bo četrtkov program kongresa osredotočal na vlogo gospodarstva in managementa v širšem družbenem kontekstu, bomo v petek ta kontekst preslikali na raven vodenja podjetij in organizacij. Iskali bomo odgovore na ključna vprašanja managerja, trajnostnega voditelja, s katerimi se vsakodnevno sooča.

Managerski kongres je dogodek, katerega se mora udeležiti vsak manager, ki odgovorno sprejema vlogo, ki jo igra tako znotraj svoje organizacije kot tudi v širšem družbenem prostoru.

Predstavljamo prva osrednja govornika na Managerskem kongresu 2022
Niki Lang1 25x25

Nikolaus S. Lang, senior partner v Boston Consulting Group

V zadnjih 20 letih je kot svetovalec na področju globalizacije in mobilnosti deloval na več kot 50 razvitih in razvijajočih se trgih. Je avtor številnih publikacij, med drugim s področja globalizacije, globalne digitalne preobrazbe, geopolitike in vpliva trgovine ter razvoja s področja mobilnosti. Je tudi soavtor knjige Beyond Great (Več kot odlični), ki opisuje, kako se je svet preoblikoval zaradi družbenih napetosti, gospodarskega nacionalizma in tehnološke revolucije. Poslovne voditelje spodbuja, naj presežejo odličnost in sprejmejo radikalne nove načine delovanja – takšne, ki bodo njihovim podjetjem pomagala postati odpornejša tudi v izjemno nestanovitnih razmerah.

Za MQ revijo se je z njim pogovarjala Petra Juvančič, izvršna direktorica Združenja Manager.

Vabljeni k branju.
Roberto Kutic 25x25

Roberto Kutić, soustanovitelj in operativni direktor Infobipa

Bil je del ekipe entuziastov, ki so ustanovili današnji Infobip - ta je leta 2020 postal prvi hrvaški samorog. Kutić od leta 2009 kot glavni operativni direktor svoje bogate poslovne in tehnološke izkušnje usmerja v globalno širitev Infobipa. Njegova moč pri gradnji timov, razumevanju globalne kulture v podjetjih in poslovnega razvoja je ključna za današnjo in prihodnjo rast Infobipa.
Kot diplomiran strojnik Fakultete za strojništvo in ladjedelništvo Univerze v Zagrebu je svojo mednarodno kariero začel v Uljaniku v Pulju, eni največjih hrvaških ladjedelnic. Tam je napredoval in kot glavni direktor inženirskega oddelka nadzoroval globalne in multidisciplinarne projekte na področju inženiringa, informacijskih tehnologij, organizacijskih izboljšav in odnosov z zaposlenimi.
Prav tako je predaval na Fakulteti za politehniko, kjer je številnim mladim talentom približeval IT in telekomunikacijsko industrijo.

Pokrovitelji
Glavni pokrovitelji
Pokrovitelji
Partnerji
Foto utrinki z Managerskih kongresov