Sobo si lahko rezervirate na samem kraju dogodka, v Hotelih Bernardin, ki se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.

Grand Hotel Bernardin

Rezervacijo sobe v Grand Hotelu Bernardin lahko opravite na tej povezavi.

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno.Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

hotel bernardin
Hotel Histrion

Rezervacijo sobe v Hotelu Histrion lahko opravite na tej povezavi.

Hotel Histrion ima 276 udobno opremljenih sob, od tega je 6 suit, 7 družinskih sob in 2 sobi, namenjeni invalidom. V vseh sobah si lahko privoščite oddih na balkonu z razgledom na enega najlepših delov slovenske obale. V Hotelu Histrion se lahko dodatno sprostite in prepustite užitkom v Wellnessu Laguna, morskemu parku Laguna Bernardin in restavracijah. V hotelu najdete tudi konferenčno dvorano s parketom za do 200 udeležencev in sejno sobo, spletni ter otroški kotiček. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

hotel histrion