Managerski kongres 1380x601

Osrednji managerski dogodek leta

Kdaj? 26. in 27. septembra 2019

Kje? GH Bernardin, Portorož

Managerski kongres je osrednji letni dogodek Združenja Manager, ki se ga vsako leto udeleži več kot 350 slovenskih managerk in managerjev.

Celoten program s predavatelji in gosti bomo objavili kmalu.

Managerski kongres je edinstveni prostor, ki kritično in prodorno naslavlja ključne izzive in priložnosti, ki kreirajo podobo sodobnega poslovnega okolja. V slovenski prostor vnaša strokovne izkušnje, razmisleke in spoznanja iz tujine. V pestrih in dinamičnih razpravah spodbuja razmislek o prihodnjih korakih slovenskega managementa in gospodarstva kot celote. Prevzema pobudo za široke družbene razprave o tem, v kakšni državi želimo živeti ter kakšno vlogo smo kot posamezniki ali skupnost pripravljeni prevzeti pri oblikovanju prihodnosti Slovenije. Ustvarja pobude in predlaga konkretne ukrepe za oblikovanje poslovnega okolja, ki bo dolgoročno zagotavljal napredek in blaginjo okolja, v katerem delujemo.

Dvodnevni kongres, ki tradicionalno poteka v Portorožu, je zato eno najbolj odmevnih in pomembnih poslovnih srečanj v Sloveniji. Udeležencem postreže s pestrim izborom predavanj na izbrano in aktualno strokovno vsebino. Je svečani trenutek, na katerem podelimo najprestižnejše managersko priznanje Manager leta in priznanje Vključi.Vse. S srečanjem vseh ključnih managerjev in managerk na enem prostoru je Managerski kongres tudi edinstvena priložnost za druženje in poslovno mreženje.

Managerski kongres je dogodek, katerega se mora udeležiti vsak manager, ki odgovorno sprejema vlogo, ki jo igra tako znotraj svoje organizacije kot tudi v širšem družbenem prostoru.

Ambicija razvoja in rasti –

kako do razvojnega preboja Slovenije?

Manager prihodnosti - Kakšni so ZMagovalni voditelji prihodnosti, ki znajo ustvarjati posel in okolje, v katerega prihajajo najboljši kadri?

V tekmi niso samo podjetja, ampak države. Razvojni preboj Slovenije – kako naj vsak prevzame odgovornost za svoje delo?

Na letošnjem Managerskem kongresu bomo razpravljali o ZMagovalnih voditeljih prihodnosti, o razvojnem preboju Slovenije, o odgovornosti za svoje delo, odgovornosti do okolja in odgovornosti do sebe

Utrinki z Managerskega kongresa 2018
Pokrovitelji kongresa