Melanie Seier Larsen in Sarah Jezernik

Kdaj? V ponedeljek,
7. decembra 2020ob 14. uri
Kje? Prek spleta

Drage managerke, članice Združenja Manager, že zdaj vas vabimo, da med 7. in 11. decembrom oddate svoj glas in tako sodelujete pri tlakovanju prihodnje poti Sekcije managerk.

 

Melanie Seier Larsen bo po dveh uspešnih mandatih in šestih letih na čelu Sekcije managerk pri Združenju Manager svoje predsedniško mesto predala svoji naslednici. Kandidatka za to funkcijo v mandatnem obdobju 2020–2023 je Sarah Jezernik, zdajšnja članica upravnega odbora Sekcije managerk in namestnica glavnega direktorja podjetja Plinovodi.

Kakšne nove smernice delovanja Sekcije managerk je Sarah Jezernik začrtala in vse o rezultatih predsedovanja Melanie Seier Larsen, boste izvedele v e-pogovoru z njima. Ta bo uvod v e-skupščino oziroma v e-volitve nove predsednice Sekcije managerk, ki bodo zaradi epidemije potekale prek spleta.

Za tiste, ki se e-dogodka ne boste mogle udeležiti, bomo vse pomembne informacije: predstavitev kandidatke za predsednico, navodila glede e-skupščine in glasovanja, poslali po e-pošti takoj po zaključku pogovora.  E-volitve za novo predsednico Sekcije managerk bodo potekale od 7. do 11. decembra.

Pokrovitelj in podporniki
Pokrovitelj e-dogodka
Podporniki Sekcije managerk