Ura Vsebina in nosilci
09:00 Uvodni pozdrav Petra Juvančič
09:10 Tone Stanovnik, direktor Špice International: "Upravljanje časa nas loči od povprečja. Model PDCA v slikah treh podjetij: Cleangrad, VARIS Lendava in Big Bang."
09:30 So podjetja Cleangrad, VARIS Lendava in Big Bang nadpovprečno produktivna in uspešnejša od tekmecev tudi zato, ker Jernej, Sabina in Robert obvladajo upravljanje s časom? Kdaj, zakaj in kako so čas pričeli upravljati digitalno? Kako so digitalno kulturo in spremembo odnosa do časa sprejemali sodelavci in sodelavke? Kaj je s seboj prineslo hibridno delo? Kako sami upravljajo svoj voditeljski čas in energijo? Jernej Zupančič, direktor Cleangrada, mag. Sabina Sobočan, direktorica VARIS Lendava in mag. Robert Sraka, direktor za področje IT in digitalne transformacije v pogovoru z mag. Edito Krajnović, Mediade - s CEC priročnikom za vodenje na daljavo v rokah. 
10:40 Druženje
11:10 Benjamin Savšek – Beni, zlati evropski prvak, svetovni prvak in tudi zlati slovenski olimpijec 2021 o tekmi s časom. "Če kdo razume, kaj pomeni tekma s časom, je to Beni."
11:25 Tekma s časom v živo
12:00 Pawel Bialka, Executive Partner, Gartner. Kako najvišja vodstva za leto 2023 in 2024 načrtujejo čas in vlaganja v digitalno pospeševanje, trajnost, raznolikost, pravičnost in vključenost? Rezultati globalne raziskave med člani upravnih odborov o poslovnih strategijah in dejavnikih rasti v negotovem okolju.
12:30 Druženje ob prigrizku