ZM banner 1380x616 Trening

Kdaj? 19. april 2023, od. 9. do 13. ure 

Kje? Catering Lab 

Čas je po svetu pravično razporejen: vsak med nami ga ima na voljo 24 ur na dan. Razlike nastanejo, kaj s temi urami ustvarimo. Bridko dejstvo je, da slovenska podjetja v tem zaostajamo za evropskim povprečjem.

Zaposleni v trajnostno vodenih podjetjih v 24-ih urah ne le ustvarijo presežno dodano vrednost in rast, temveč tudi obvladujejo ravnovesje med delom in nedelom. Vsako leto dvignejo produktivnost, a ne na račun preobremenjenosti ljudi.

Kako? Da se. To bo dokazoval MQ trening 19. aprila. Oborožili se bomo z znanjem, dobrimi praksami in tudi MQ energijo. Za odločnejše korake dviga produktivnosti.

  1. Pawel Bialka, izvršni partner skupine Gartner, bo predstavil ugotovitve raziskave o prihodnosti dela. Kažejo, da izvršni direktorji ocenjujejo organizacijsko kulturo kot svojo največjo skrb, ko gre za politiko upravljanja hibridnega dela.
  2. Z Jernejem Zupančičem, direktorjem Cleangrada in mag. Sabino Sobočan, direktorico VARIS Lendave, Managerko leta, bomo raziskovali, kako se upravljanja časa lotevajo v njunih podjetjih.
  3. Spoznali se bomo z uporabnim CEC evropskim priročnikom za vodenje na daljavo, ki se osredotoča na človeški, ne le tehnološki vidik, dostojanstvo ljudi in medsebojne interakcije.
  4. Znanje, energijo in izkušnje bo vnašal največji ambasador akcijskega načrta za dvig produktivnosti, Tone Stanovnik, direktor Špice. Pogosto sliši stavek: »»Stanovnik, ne zanima me vaše štempljanje časa, mene zanimajo samo rezultati.«
  5. Izvedeli bomo, katera digitalna orodja so na voljo, da dosežemo boljše rezultate, na pravi način. Družba Gartner programsko opremo, ki jo je družba Špica razvila z Microsoftom, uvršča med pet vodilnih sistemov za dvig produktivnosti.

Z nami bo tudi Benjamin Savšek – Beni, zlati evropski prvak, svetovni prvak in tudi zlati slovenski olimpijec 2022, ki bo spregovoril o tekmi s časom. "Če kdo razume, kaj pomeni tekma s časom, je to Beni."

Tisti, ki bomo aprila trenirali skupaj, bomo tekli hitreje, višje in dlje.

Sponzorji