MQ2

Novo v 2019: MQ treningi

Kdaj in kje

Kdaj? 13. februarja 2019 ob 9. uri

Kje? Kino Bežigrad, Ljubljana

Člani Združenja Manager imamo priložnost, da se učimo od najboljših. Na prvem MQ treningu bo svoje znanje in (tudi boleče) izkušnje delil eden najuspešnejših managerjev, predsednik uprave Petrola in podpredsednik Združenja Manager, mag. Tomaž Berločnik.

Tomaz Berlocnik2

Kako dvigniti prihodke, obvladovati stroške in obenem organizacijo usmeriti na nove trge, z novimi izdelki? Kako ljudi naučiti, da ciljno naredijo tudi napake? Zakaj so v podjetju bencinske servise preimenovali v prodajna mesta? Kakšno vlogo je odigrala reorganizacija? Kaj je omogočila akademija Energy for Leadership? O managementu Petrola bo skupaj s soustvarjalci zgodbe rasti spregovoril mag. Tomaž Berločnik.

Osrednja tema prvega MQ treninga bo vodenje sprememb.

MQ trening bo intenziven in prilagojen kino dvorani. Potekal bo v treh delih, skozi katere bomo potovali s Tomažem Berločnikom, njegovimi sodelavci Nino Potisek, Jožetom Torkarjem in Aleksandrom Salkičem ter v preobrazbo Petrola vključenima strokovnjakoma dr. Ervinom Pfeiferjem, Avanton, in dr. Tatjano Dragovič, Glotta Nova.

Ervin Pfeifer sam sebe opisuje kot svetovalca, ki strastno načrtuje spremembe v življenju. Že 25 let svetuje podjetjem, kako naj postanejo še boljša. Spremembe poslovanja, digitalna transformacija, izboljšanje učinkovitosti, višji dobiček pa so besedne zveze, ki jih največkrat uporablja. 

Tatjana Dragovič, doktorica izobraževalnih znanosti, je izjemna motivatorka in trenerka. Trenutno je edina slovenska Master Certified Coach, NLP trenerka z 20 letnimi izkušnjami pri izvedbi 3-letnega 'Leadership Development Programme', na Univerzi v Cambridgu pa vodi doktorsko raziskovalno skupino LEAD – 'Leadership, Educational Advancement and Development'.

O MQ treningih

Novo leto je čas, ko začnemo pisati nove zgodbe. Tudi mi smo začeli pisati svojo z:
→ novimi in osveženimi,
→ izkustvenimi in interaktivnimi,
→ dinamičnimi in časovno učinkovitimi dogodki, ki bodo
→ polni odlične vsebine in podkrepljeni z dobrimi praksami,
→ ter z izjemnimi predavatelji.
To je zgodba o MQ treningih.

Pod tem imenom smo združili hitre šole in slona v sobi. V prvi polovici leta - februarja, marca in aprila - bomo pripravili 3 MQ treninge, ki bodo vrhunec dosegli na MQ konferenci o sodobnem voditeljstvu, ki bo letos že 19. junija.

Cilji MQ treningov so:
•    dvig usposobljenosti managerjev - spodbuda za razvoj kompetenc, 
•    odličnost managementa - rast in razvoj, 
•    razvoj sodobnega voditeljstva.

MQ treningi bodo časovno učinkoviti dogodki, saj bodo trajali 3 ure skupaj z odmorom, predvidoma med 9. in 12. uro Z njimi želimo spodbuditi in dopolniti znanja udeležencev in deliti primere dobrih praks.
Na MQ treningih bomo pripravili raznolike programe in zagotovili različne načine podajanja informacij, predvsem interaktivno in izkustveno. Zagotovili bomo tudi raznolikost nastopajočih (po velikosti podjetja, spolu nastopajočih, starosti). Vabljeni, da se nam pridružite!

Utrinki z MQ treninga
Pokrovitelj dogodka