5 STIL splet3

Poslovni dogodek 5 STIL

Kdaj? 5. novembra 2019 ob 9. uri

Kje? Triglav Lab, Dunajska 20, Ljubljana

Na dogodku Integriteta voditeljstva 5 zvezdic: Orodje za vpeljavo principov poslovne skladnosti in etičnosti skozi vodenje podjetij – zakaj so etična podjetja uspešnejša? bomo predstavili priročnik Integriteta voditeljstva 5 zvezdic (5 STIL), ki smo ga izdali v sodelovanju z Evropskim inštitutom za skladnost in etiko poslovanja (EISEP) in s podporo Ameriške ambasade v Sloveniji.

Priročnik 5 STIL je prvo konkretno orodje za vpeljavo principov skladnosti in etičnosti v poslovanje v Sloveniji.

Priročnik smo premierno v tiskani obliki predstavili na Managerskem kongresu 2019.

Glavna gosta na dogodku, na katerem bomo predstavili priročnik, bosta:
→ Sally March, mednarodna pravnica, certificirana strokovnjakinja za skladnost in etiko ter predavateljica na pravni fakulteti IE Univerze v Španiji, ki bo predstavila študijo resničnega primera: Organizacijska kultura, skladnost in integriteta – zapiski od znotraj pred izbruhom velikega škandala, ter
→ dr. René Schmidpeter, profesor na Poslovni šoli Köln in IEDC Bled, ki bo predstavil, zakaj in kako vključevati cilje s področja družbeno odgovornega in etičnega poslovanja v osrednjo strategijo ter v sistem upravljanja.

Dogodek je primarno namenjen članom uprav in nadzornih svetov, direktorjem ter drugim članom višjega poslovodstva. Potekal bo v angleščini in je brezplačen, potrebna pa je prijava, ki jih sprejemamo do zapolnitve mest.

V priročniku za voditelje so opisani principi z opredeljenimi kazalci, ki managerjem oz. voditeljem dajejo konkretne smernice za vpeljavo etičnega voditeljstva v podjetje. Skupaj z bogatimi dodatnimi viri in orodji je priročnik na voljo tudi na spletni strani 5 STIL.

Utrinki z dogodka