TENIS TURNIR ZM banner 1536x782 2

Kdaj? Četrtek, 15. septembra 2022, od 15. ure

Kje? Tenis center Portorož

Dogodek je brezplačen.

Oglejte si foto utrinke z lanskega turnirja. ↓↓

Združenje Manager bo tudi letos s podjetjem A1 Slovenija organiziralo teniški turnir za članice in člane ZM. Najboljši bodo tudi nagrajeni, saj bo A1 Slovenija zmagovalcu/-ki podelil električni skiro, finalistu/-ki pa pametno uro. Prijavite se lahko tu.

Dogodek bo ob igranju tenisa in ogledu izvrstnih tekem na WTA turnirju, ki bo v tem času potekal v Portorožu, ter odlični kulinariki ponudil predvsem druženje partnerjev in ljubiteljev športa oz. tenisa, popestrili pa ga bomo tudi s športnim pogovorom z naslovom Skrivnost uspešnih ekip v poslu in športu. Vodil ga bo Lovro Peterlin, managing direktor A1 Slovenija, njegovi sogovorniki pa bodo Tone Tiselj, nekdanji selektor rokometne reprezentance in športni direktor, Tomaž Berločnik, poslovnež in investitor ter manager leta 2019, in posebna teniška gostja.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest pa omejeno, zato se čim prej prijavite in v prijavi označite, ali se boste dogodka udeležili kot igralec/-ka ali kot gost/-ja.

ZM in A1 Slovenija Open bo potekal v okviru turnirja serije WTA250 Zavarovalnica Sava Portorož, ki ga bo to obmorsko mesto gostilo od 11. do 18. septembra.

Organizatorju - Tenis Slovenija - je uspelo, da bosta na turnirju nastopili tudi najboljši Sloveniki - Kaja Juvan in Tamara Zidanšek. Od tekmovalnega tenisa se bosta prav v Portorožu poslovila najboljša slovenska teniška igralka po osamosvojitvi Katarina Srebotnik in Blaž Kavčič.

Več informacij o turnirju, katerega častna ambasadorka je Mima Jaušovec, edina Slovenka, ki je v posamični konkurenci osvojila grand slam, je na voljo tu.

Program dogodka
15.00 Prihod in registracija
  Začetek teniškega turnirja in druženje ob navijanju
18.00 Pogovor Skrivnost uspešnih ekip v poslu in športu
  Podelitev nagrad zmagovalcem in večerno druženje z neomejenim časom trajanja:)
Pokrovitelj