ZM KV MG2021 dimenzije 5

Kje? Tenis arena Portorož

Dogodek je brezplačen.

Program dogodka

15.00: prihod (uro prihoda tekmovalcev in tekmovalk bomo še sporočili)

18.00: športni pogovor Kako digitalizacija premika meje v športu?

19.30: večerno druženje z neomejenim časom trajanja:)

VARNO NA DOGODKE: Skladno z veljavnimi pravili v Sloveniji se lahko dogodka udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu-19 (PCT pogoj).

Ker je letošnje leto, predvsem poletje, polno izjemnih in navdihujočih športnih zgodb s slovenskim podpisom, želimo tudi v Združenju Manager v sodelovanju s podjetjem A1 dodati svoj kamenček v mozaik. Tako bomo letošnji Managerski kongres obogatili s športno obarvanim predprogramom - za vas smo pripravili teniški turnir ZM in A1 Open, ki ga bomo gostili v Portorožu, in sicer 14 dni pred kongresom.

Dogodek bo ob igranju tenisa in ogledu izvrstnih tekem na WTA turnirju, ki bo v tem času potekal v Portorožu, ter odlični kulinariki ponudil predvsem druženje partnerjev in ljubiteljev športa oz. tenisa, popestrili pa ga bomo tudi s pogovorom z naslovom Kako digitalizacija premika meje v športu? Razkrivamo vam že prva gosta - to sta nekdanja vrhunska teniška igralka in zdaj trenerka Maja Matevžič ter velik športni navdušenec, predsednik Rokometne zveze Slovenije in podpredsednik Hisensa International ter član upravnega odbora ZM Franjo Bobinac.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest pa omejeno, zato se čim prej prijavite in v prijavi označite, ali se boste dogodka udeležili kot igralec/-ka ali kot gost/-ja.

ZM in A1 Open bo potekal v okviru turnirja serije WTA Zavarovalnica Sava Portorož, ki ga bo bo to obmorsko mesto znova gostilo po 11-ih letih, in sicer od 13. do 19. septembra.

Organizatorju - Tenis Slovenija - je uspelo, da bodo na turnirju nastopile tudi štiri najboljše Slovenke, ki so na lestvici WTA uvrščene med najboljših 125 teniških igralk na svetu: Tamara Zidanšek, Polona Hercog, Kaja Juvan in Dalila Jakupović, ter še štiri, ki so med najboljšo stoterico v igri dvojic.

Nagradni sklad WTA turnirja v Portorožu je 200.250 evrov, več informacij o turnirju, ki bo potekal na trdi podlagi v ŠC Marina Portorož, pa je na voljo tu.

Pokrovitelj