MQ znanje 1536x768px2

Kdaj? V petek, 23. aprila 2021ob 9. uri
Kje? Prek spleta

Dogodek se bo predvidoma končal ob 10.15.

E-dogodek je brezplačen.

Povezavo do aplikacije Teams, kjer bo dogodek potekal, boste prejeli dan pred dogodkom in nekaj minut pred njegovim začetkom.

Kako pomembno je naše zdravje in zdravje naših zaposlenih, smo se prepričali v zadnjem letu, ki ga je zaznamovala epidemija covida-19. Kje smo zdaj, se bo epidemija kmalu končala, in kaj nas čaka v naslednjih mesecih in letih, se bomo pogovarjali z gostom e-dogodka MQ znanje 'Zdravje zaposlenih – investicija ali strošek?'dr. Alešem Rozmanom, direktorjem Univerzitetne klinike Golnik.

Ales Rozman7

Strokovne in realne informacije, ki nam ji bo predstavil dr. Rozman, so nujne, da boste v svojih podjetjih lažje in bolje načrtovali poslovne aktivnosti ter predvsem več časa namenili rasti in razvoju. Epidemija, ki ima velik vpliv na razmere, v katerih živimo in delamo, ter na zdravje vseh, tudi zaposlenih, se namreč ne bo končala čez noč.

Na e-dogodku boste tako izvedeli, kako v podjetjih zagotavljati preventivo in kako zaščititi zaposlene ter njihovo zdravje, kaj pomeni long-covid sindrom in kako pomagati 'prebolevnikom', ki imajo post-covid težave, da se vrnejo v boljšo, tudi delovno, kondicijo. Ta in še druga aktualna vprašanja boste lahko zastavljali tudi udeleženci, s ciljem, da boste lažje in uspešneje snovali nove zgodbe o uspehu, tudi s pomočjo zdravih in zadovoljnih zaposlenih.