16. februar 2018 ob 9 uri 1

Srečanja članov Združenja Manager na regijski ravni

Naš prostor je tam, kjer se nahajajo naši člani. Zato pod nazivom Utrip članstva letno organiziramo srečanja na različnih koncih Slovenije. Ti regionalni dogodki so namenjeni izmenjavi konkretnih mnenj med člani na določeno temo, njihovemu medsebojnemu spoznavanju in boljšemu regionalnemu povezovanju našega članstva.

Tokrat vas z navdušenjem vabimo na regionalno srečanje članov iz Gorenjske regije, seveda pa ste vabljeni tudi vsi ostali zainteresirani člani Združenja Manager.

Stična točka bo ob 9. uri v podjetju NiceLabel v Šenčurju, kjer nas bo gostil direktor Matej Košmrlj.

V okviru srečanja bomo besedo namenili Konkurenčnosti in človeškemu kapitalu– vaše izkušnje in razmišljanja so več kot dobrodošli, saj bi jih želeli vgraditi v naše aktivnosti. Zato je pomembno, da pridete, da bolje slišimo vaš glas in bolje razumemo vaše poglede. Srečanje bo trajalo približno 2 uri.

Iztok Seljak - citat

»Kot velja za posameznike, velja tudi za organizacije. Imaš toliko prostora, kot ti ga uspe zavzeti, upoštevajoč lastne kompetence in odgovornost do skupnosti in države.«

Iztok Seljak

Tatjana Fink - citat