F008163 ptuj jost gantar 5 orig jpg photo s

Kdaj? 27. avgusta 2021
ob 15. uri
Kje začnemo? Reseda, Nova vas pri Markovcih 114, Markovci

Kaj pravite na druženje pred zaključkom poletja v znamenju dobrih vin in poezije?

Saj veste, naš prostor je tam, kjer so naši člani. Zato pod nazivom Utrip članstva organiziramo srečanja na različnih koncih Slovenije. Ti regionalni dogodki so namenjeni medsebojnemu spoznavanju in boljšemu regionalnemu povezovanju našega članstva.

Tudi letos vas z Manager klubom Ptuj z veseljem vabimo na regionalno srečanje članov na Ptuju. Gostilo nas bo podjetje Reseda, sledila bo degustacija vin lokalnega vinarja in prigrizek med zidovi Dominikanskega samostana, kjer si boste lahko ogledali razstavo na festivalu Art Stays. Za konec smo pripravili druženje na vrhuncu poletja na Ptuju – na Dnevih poezije in vina.

15.00–15.30

Zbiranje udeležencev
15.30–18.00 Sprejem v podjetju Reseda*
18.00–20.00 Degustacija vin lokalnega pridelovalca in prigrizek med zidovi Dominikanskega samostana Ptuj ter ogled razstave festivala Art Stays
od 20.00 Druženje na Dnevih poezije in vina

*Reseda je inovativno in sodobno podjetje s tradicijo in z bogatimi izkušnjami ter vizijo in jasnimi cilji. Primarna dejavnost je CNC obdelava kovin, proizvodnja in zelo kompleksna montaža kovinskih izdelkov, konstruiranje in 3D modeliranje. Podjetje ima sedež v Novi vasi pri Markovcih, kjer delujejo v prid lokalnega in širšega okolja, usmerjeni pa so v ustvarjanje najboljših rezultatov.

Iztok Seljak - citat

»Kot velja za posameznike, velja tudi za organizacije. Imaš toliko prostora, kot ti ga uspe zavzeti, upoštevajoč lastne kompetence in odgovornost do skupnosti in države.«

Iztok Seljak

Tatjana Fink - citat