Gaz 1380x602

Skupaj z nami prepoznajte talente, nazdravite uspehu regijskih nominirancev ter z mreženjem in povezovanjem stkete močne vezi za ustvarjanje novih in prodornih zgodb

Menedžerji in podjetniki si želimo ustvarjati in prepoznavati uspešne zgodbe ter dobre prakse Slovenije, zato spodbujamo rast in razvoj naših podjetij ter sodelavcev. Želimo si konkurenčnejšo Slovenijo, zato se zavzemamo za večjo produktivnost, spodbudno okolje in močnejše povezovanje.

Skupaj podpiramo in delimo ambicijo rasti.

Ambicija rasti zahteva, da na zemljevid postavimo čim več dobrih zgledov, se učimo iz dobrih praks, predvsem pa da povečamo medsebojno sodelovanje. Vse to v praksi že počnejo tako slovenske gazele kot številna podjetja članov Združenja Manager.

Gazela 2021

Združenje Manager in medijska hiša Dnevnik vas vabimo, da v četrtek, 20. septembra, ob 17. uri na terasi Hotela šport Otočec (Grajska cesta 1), skupaj prepoznamo talente, nazdravimo uspehu regijskih nominirancev ter z mreženjem in povezovanjem stkemo močne vezi za ustvarjanje novih in prodornih zgodb.

Ob 18. uri sledi prireditev z izborom dolenjsko-posavske gazele 2018.

Pridružite se nam, skupaj se bomo veselili novih uspešnih poslovnih zgodb.

Organizatorja: