sekcija managerk 1

Kdaj? 25. maja 2021 ob 15. uri
Kje? prek Teamsov

Oglejte si posnetek dogodka:

Za dostop do posnetka dogodka pišite na info@zdruzenje-manager.si.
Miha Skerlavaj

dr. Miha Škerlavaj

Je prodekan za raziskovanje in redni profesor managementa na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je tudi pridruženi redni profesor za področje vodenja in organizacijskega vedenja na BI Norwegian Business School. Za svoje raziskovalno delo je v letu 2020 prejel prestižno Zoisovo priznanje za prispevek svetovni znanosti na področju ravnanja z znanjem in inovativnostjo.

Vabljeni na otvoritev platforme 'Slovenicon valley – kako ti lahko pomagam', ki bo 25. maja 2021 ob 15. uri potekala virtualno prek Teamsov.

Na brezplačnem e-dogodku bo delovna skupina za povezovanje in navezovanje poslovnih stikov v okviru Sekcije managerk predstavila platformo za povezovanje, ki bo olajšala prvi stik med članicami in člani Združenja Manager, ki je pogosto najtežji. Digitalna platforma bo stičišče, kjer bo mogoče spoznati pravo osebo. Bodisi osebo, ki lahko ponudi, kar nekdo išče, bodisi osebo, ki pozna točno tisto osebo, ki jo nekdo želi spoznati.

Osrednji gost dogodka bo dr. Miha Škerlavaj, ki bo predstavil prosocialno vedenje v poslovnem svetu.

Prisrčno vabljeni vsi, ki želite še več povezovanja, sodelovanja in podpore.

Dr. Miha Škerlavaj je prodekan za raziskovanje in redni profesor managementa na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je tudi pridruženi redni profesor za področje vodenja in organizacijskega vedenja na BI Norwegian Business School. Aktiven je tudi kot član Znanstvenega sveta Agencije RS za raziskovalno in razvojno dejavnost. Znanstvena skupnost ga ceni kot večkrat nagrajenega raziskovalca z objavami v prestižnih mednarodnih znanstvenih revijah, kot so Harvard Business Review, Academy of Management Journal, Journal of Organizational Behavior, Leadership Quarterly in Human Resource Management. Vključen je v več mednarodnih raziskovalnih projektov, za svoje raziskovalno delo pa je v letu 2020 prejel prestižno Zoisovo priznanje za prispevek svetovni znanosti na področju ravnanja z znanjem in inovativnostjo.

Objavil in uredil je tudi knjigo Capitalizing on creativity: Fostering the implementation of creative ideas at work ter študijo primera o Outfit7 pri ugledni poslovni šoli INSEAD Case Publishing. Njegove raziskave so požele zanimanje vodilnih svetovnih medijev. kot je npr. The New York Times. Za diseminacijo raziskovalnega dela skrbi z sovoditeljstvom oddaje Vodenje s posluhom na Valu 202 in pisanjem kolumen v Delu. Ima obsežne mednarodne praktične izkušnje preko delavnic, usposabljanj in svetovanj strankam v Skandinaviji, Srednji in Vzhodni Evropi ter na Kitajskem. Poučuje na doktorskem, EMBA in magistrskih programih v Evropi in Aziji. Cenjen je tudi kot zavzet predavatelj in moderator delavnic s področja razvoja vodij, sodelovanja, kulture, vodenja sprememb, in inovativnosti.

 

Pokrovitelja