ZM prednovoletni masters 2021 2

Zaključni dogodek leta Sekcije mladih managerjev in ZM

Oglejte si posnetek Prednovoletnega mastersa 2021.

Za geslo nam pišite na info@zdruzenje-manager.si.

Kdaj? 14. decembra 2021 
ob 17. uri
Kje? CateringLab*, Kavčičeva ulica 66, Ljubljana

*Dogodek bo potekal v živo (ob spoštovanju vseh veljavnih ukrepov), a bo število mest omejeno, zato bomo omogočili tudi ogled prek spleta.

Vabljeni na zaključni dogodek leta Sekcije mladih managerjev in Združenja Manager, na katerem bodo v središču pozornosti finalisti za priznanje Mladi/-a manager/-ka 2021.

Dogodek je brezplačen za član(ic)e Združenja Manager, kotizacija za ostale je 40 evrov + DDV.

Potekal bo v živo (ob spoštovanju vseh veljavnih ukrepov), a bo število mest omejeno, zato bomo omogočili tudi ogled prek spleta.

Program Prednovoletnega mastersa 2021

17.00 Uvodni pozdrav
17.05 Kratek stand-up Tina Vodopivca
17.20

Interaktivni pogovor Lovra Peterlina, managing direktorja A1 Slovenija, in Tanje Subotić Levanič, predsednice sekcije mladih pri ZM, s finalisti za priznanje Mladi/a manager/ka 2021.
V pogovor se bo vključila tudi Petra Wagner iz sekcije mladih, ki bo finaliste izzvala na temo dobrega počutja (well-being).

18.00

Glasbena točka dua De Liri*
*Duo sestavljata Zala Kores in Julija Bratec Veleski, finalistki šova Slovenija ima talent, ki navdušujeta s kombinacijo harfe in izjemnega vokala.

18.05 Kratek stand-up Tina Vodopivca
18.15 Razglasitev najboljše poslovne knjige. Letos bomo po enoletnem predahu skupaj z Zbornico knjižnih založnikov in knjigotržcev pri GZS nagradili kar dve - eno slovenskega avtorja in eno tujega. 
18.25 Glasbena točka De Liri
18.30 Zaključek z voščilom za bolj pozitivno in zdravo leto 2022

Spoznajte finaliste za priznanje Mladi/-a manager/-ka 2021

Bogdan Pevec 25x26

Bogdan Pevec

Bogdan Pevec je od maja 2019 finančni in operativni direktor družbe HS Plus. V svoji karieri je najbolj ponosen na vzpostavitev delovnih procesov in razvoj logističnega sistema v družbi HS Plus, nagrajeno green-field SAP postavitev za ETO tip proizvodnje v Litostroj Turčija in uspešno zaključeno prestrukturiranje Skupine Marles. Poudarja, da so ključni dejavniki uspeha podjetja hitrost, agilnost in učenje preko sodelovanja, pri vodenju pa so najpomembnejši elementi zaupanje, empatija, poslušanje ter doslednost - tako v besedah kot dejanjih.

Več
Alma Causevic Klemencic 25x26

Alma Čaušević Klemenčič

Alma Čaušević Klemenčič je od julija 2016 izvršna direktorica in prokuristka Beletrine, od lani tudi direktorica družbe BeletrinaDigital. Med svoje največje uspehe uvršča razvoj novih izdelkov, storitev in načinov prodaje, digitalno transformacijo zavoda, ki še poteka, postavitev organizacijskih stebrov in oblikovanje spodbudnega delovnega okolja. Kot poudarja, so temelji uspehov založbe zaposleni, timski duh in jasna strategija vodstva, pri vodenju pa kot ključni izpostavlja empatijo in preudarnost.

Več
Miha Sencar 25x26

Miha Senčar

Miha Senčar je od januarja 2013 direktor komerciale v družinskem podjetju Tenzor, kjer je tudi solastnik. Ponosen je, da kot predstavnik druge generacije nadaljuje vizijo trajnostnega družinskega podjetja in da mu je uspel preskok v verigi vrednosti – podjetje se je iz integratorja na področju tehničnega varovanja razvilo v celovitega izvajalca storitev na področju električnih inštalacij in prenov. Tenzor je po njegovem mnenju uspešen, ker ima vizijo in izjemne zaposlene, sam pa pri vodenju stavi na zaupanje, empatijo, etičnost in pozitivno naravnanost.

Več
Pokrovitelj dogodka
Utrinki s prednovoletnih mastersov