prednovoletni masters cover 1536x768px

Kdaj? 10. decembra 2020
ob 17. uri
Kje? Prek spleta

Video utrinki s Prednovoletnega mastersa 2019, ko je Tanja Subotić Levanič nasledila Lovra Peterlina na mestu predsednika sekcije mladih.

Razlogi, zakaj ne smete manjkati na e-Prednovoletnem mastersu 2020:

• pogovor s tremi finalisti za priznanje Mladi manager 2020,
  • zabavni, interaktivni del z Lovrom Peterlinom in Tanjo Subotić Levanič, predsednico Sekcije mladih managerjev pri Združenju Manager,
  • navdihujoče misli, modrosti in želje managerjev za 2021,
  • presenečenje.

Na koncu bomo prek ekranov nazdravili iztekajočemu se letu in bolj pozitivnemu ter zdravemu 2021.

Finalisti za priznanje Mladi manager 2020 so:

Ziga Hieng 25x28

Žiga Hieng, predsednik uprave Salusa

Žiga Hieng je od januarja 2018 predsednik uprave Salusa. Pred tem je bil svetovalec uprave in direktor Tosame. Med svoje največje uspehe uvršča rast in razvoj Skupine Salus, prevzem Skupine Sanolabor in prestrukturiranje prezadolžene Tosame. Hieng pravi, da so pri uspehu podjetja najpomembnejši zaposleni, fleksibilnost in zaupanje, pri vodenju pa je ključno spoznanje, da dosežkov ne moreš ustvariti sam, ampak za to potrebuješ odlično ekipo sodelavcev.

Foto: Miha Peterlič

Janez Kranjc 25x26

Janez Kranjc, glavni izvršni direktor Prve osebne zavarovalnice

Janez Kranjc je decembra 2015 prevzel funkcijo izvršnega direktorja Prve osebne zavarovalnice, pred tem pa je bil štiri leta namestnik predsednika uprave. V svoji karieri je najbolj ponosen na oblikovanje odličnih ekip sodelavcev in uspešen vstop na trg zdravstvenih zavarovanj. Kranjc poudarja, da so ključen dejavnik uspeha kompetentni, odgovorni in zavzeti sodelavci, za dobre vodjo pa je po njegovem mnenju najpomembnejša jasno izdelana vizija.

Foto: Janez Marolt

Blaz Strle 25x26

Blaž Strle, direktor družbe BE-terna

Blaž Strle je od novembra 2018 direktor družbe BE-terna, kjer vodi 131 zaposlenih, pred tem pa je v podjetju več kot štiri leta vodil oddelek upravljanja odnosov s strankami. Ponosen je, da so trenutno kljub covidu-19 nad poslovnimi načrti, da so bistveno povečali dobičkonosnost iz naslova lastnih storitev – kar so si leta 2018 zadali kot strateški cilj – ter da so vse našteto dosegli ob večjem vlaganju v zaposlene in inovacije.

Foto: Žiga Intihar

Pokrovitelja dogodka