skrabceva domacija tabla

Kdaj? 27. februarja 2024 ob 18. uri

Kje? Škrabčeva domačija, Hrovača 42, Ribnica

Vabljeni v torek, 27. februarja, ob 18. uri v skedenj Škrabčeve domačije na izmenjavo življenjskih izkušenj svežih nagrajencev Združenja Manager – Marte Kelvišar in Branka Franca Selaka.

Gorenjec in Dolenjka na redni delovni poti v Belo Krajino. Nagrajenec in nagrajenka za naduspešno vodenje. Prekaljena doma in preizkušena v svetu. Zavezana k poslovni odličnosti, trajnosti in delovnemu okolju. Daljnosežna v razmišljanju, minuciozna v izvedbi.

Marta Kelvišar je managerka leta, Branko Franc Selak je prejemnik priznanja za življenjsko delo na področju managementa. Direktor je svojo delovno dobo začel na prvi stopnički kamnoseške firme in ji dal 55 let svojega življenja, več kot polovico od tega na mestu njenega glavnega krmarja. Nagrajenka, odrasla na kmetiji in prepričana, da je trdo delo privilegij, je črnomaljsko podjetje Adria Dom dvignila z novimi trendi in dizajni mobilnih hišic, mobilnih šotorov in modularnih hiš, razsejanih v vedno več državah. Vile, rezidence, hoteli in megaluksuzne jahte pa sijejo v prefinjeni opremi iz podjetja Marmor Hotavlje, ki ga je svetu odprla lavreatova vizija.

Zm GOld

Branko se zna doživeto razgovoriti o predanosti starodavne veščine obdelave kamna v svoji dolini in o tem, kako jo je dvignil do vrhunskega oblikovanja, do umetnosti. Marta prinaša s seboj energijo, s katero pogum, ambicioznost, ustvarjalnost in strast nalezljivo širi med svoje sodelavce. Oba sta svoje vodenje trdno povezala z delovnim in življenjskim okoljem. Tradicionalne dejavnosti z obzirom na razvoj in trajnost je Branko Franc Selak uspešno posodabljal in umeščal v najbolj zahtevna mednarodna okolja svojega časa, Marta Kelvišar temu sledi še danes. Delo naše gostje je, med drugim, prešito z Zlato nitjo, priznanjem za najboljšega zaposlovalca.

Z managerjema 2023 se bo pogovarjala Petra Juvančič, izvršna direktorica Združenja Manager, ki se podpisuje pod sogostiteljstvo tokratnega druženja na Škrabčevi domačiji.

Sogostiteljstvo