MQ znanje 1380x600px

Kdaj? V torek, 3. novembra 2020ob 9. uri
Kje? Prek spleta

Dogodek se bo predvidoma končal ob 10.15.

Za članice in člane Združenja Manager je brezplačen, za druge pa plačljiv – cena je 40 evrov + DDV.

Povezavo do aplikacije Teams, kjer bo dogodek potekal, boste prejeli dan pred dogodkom in nekaj minut pred začetkom klepeta.

Rezervirajte si datum tudi za naslednji e-dogodek MQ znanje: 18. novembra 2020 bomo v ospredje postavili vodenje za inovativne rešitve z višjo dodano vrednostjo. Več sledi kmalu. 

Drugi, jesenski val epidemije covida-19 je tu in prinaša nove izzive. Medtem ko v času omejitev in ob delu zaposlenih na daljavo skušate poskrbeti za kar se da normalno poslovanje podjetij, ne smete pozabiti na zdravje in obvladovanje stresa, ki ga prinašajo negotove okoliščine in prihodnost. Managerji ste obenem pred izzivom, kako poskrbeti za komunikacijo, motivacijo in zdravje zaposlenih tudi v obdobjih brez neposrednih socialnih stikov. Kako poskrbeti za vse to, da boste lahko dobro vodili podjetja in zaposlene tudi čez negotove čase, bomo osvetlili v e-klepetu z izjemnimi strokovnjaki.

Vabljeni, da se nam pridružite na prvem e-klepetu, ki smo ga poimenovali MQ znanje. Tokrat bomo v ospredje postavili skrb za zdravje in obvladovanje stresa v obdobjih negotovosti, sicer pa se bomo s temami odzivali na aktualno dogajanje. S temi dogodki želimo uresničevati cilj krepitve MQ znanja

Z nami bodo odlični strokovnjaki z različnih področij, ki bodo v pogovoru z izvršno direktorico Združenja Manager Petro Juvančič osvetlili:
→kako ključno je obvladati stres, enega najpogostejših dejavnikov ogrožanja zdravja, sploh v zdajšnjih kriznih in negotovih razmerah;
→managerji/-ke so zdaj pod izjemnim pritiskom. Kaj storiti, da se to ne odraža pri delu in vodenju ljudi; 
→velika težava managerjev/-k je tudi nespečnost. Kako odpraviti te težave;
→kako poskrbeti za zdravje zaposlenih v obdobjih dela na daljavo in kako jim pomagati, da lažje in bolje premagajo izzive v negotovih časih.

Gostili bomo:
Leja Dolenc Groselj 10x10

Prof. dr. Leja Dolenc Grošelj

Specialistka nevrologije in klinična nevrofiziologinja, evropska strokovnjakinja za medicino spanja ter vodja ambulante in laboratorija za motnje spanja na Inštitutu za klinično nevrofiziologijo v UKC Ljubljana. Je soustanoviteljica in predavateljica na Evropski šoli za medicino spanja in Akademiji za spanje in zavest pod okriljem Evropske fundacije za spanje. Bila je dolgoletna predsednica Slovenske skupine za spanja in Sekcije za klinično nevrofiziologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu. Je soavtorica evropskih smernic za zdravljenje kronične nespečnosti in centralnih hipersomnij. Poleg kliničnega in raziskovalnega dela pa je aktivna tudi na področju promocije zdravega spanja.

Klemen Podjed 10x10

Dr. Klemen Podjed

Poslovni trener, svetovalec, mentor in coach na Inštitutu za produktivnost. Svetuje na področjih promocije zdravja pri delu, upravljanja s stresom ter izvaja treninge komunikacije in vodenja. Je ICF coach, The Art of Living Foundation Teacher, višješolski predavatelj, NLP praktik/INLPTA in ima več kot 25 let izkušenj v poslovnem svetu.

Tamara Valencic 10x10

Tamara Valenčič

Je strokovnjakinja na področju razvoja in upravljanja talentov, organizacijskega designa in HRM-ja ter komuniciranja. Ima bogate izkušnje s povezovanjem dveh strok – HRM-ja in komunikacij, ki jih povezuje v oblikovanje in postavljanje organizacijskih kultur, ki temeljijo na učinkovitosti in vključevanju sodelavcev. Danes je samostojna svetovalka na področju HRM-ja ter dobra poznavalka visokotehnoloških okolij in specifik trga IT talentov.

Pokrovitelja dogodka