ZM MQ trening ZM banner 700x300

Kdaj? V sredo, 22. novembra, od 9. do 13. ure.
Kje? V dvorani Alme Karlin v Cankarjevem domu v Ljubljani.

MQ trening je za člane brezplačen.

Drugi MQ treningu vodenja v javnem in zasebnem sektorju poganja vizija: Mi danes, mi jutri, mi vsi skupaj.

Kakšni so razlogi za udeležbo in sodelovanje na novembrskem MQ treningu vodenja?

  1. Ker je za sodelovanje potrebno ustvariti sodelujoče okoliščine, kar je v prvi vrsti poslanstvo poslovnih voditeljic in voditeljev, po katerih se zaposleni zgledujejo.
  2. Ker sodelovanje ni samoumevno. Veščino je treba krepiti in trenirati tako v javnem kot zasebnem sektorju.
  3. Ker bomo na MQ treningu spoznali demografska dejstva, ki kažejo, zakaj je potrebno ne le sodelovanje, temveč SLOdelovanje.


Ambiciozno povezovanje voditeljev v državi bo predstavil predsednik Združenja Manager dr. Iztok Seljak z razmišljanjem, če nisi sposoben sanjati velikih sanj, potem velikih stvari ne moreš uresničiti. »Naša kratka življenja niso namenjena samo temu, da sledimo drugim, saj je edini način, da smo spredaj, ta, da nismo zadaj.«

O sodelovanju se bomo pogovarjali z ambicioznimi, samozavestnimi in odgovornimi voditelji in voditeljicami raznolikih organizacij. V javnem in zasebnem sektorju. Ljudmi, ki na svojih področjih premikajo meje.

Demografska dejstva, ki nas premikajo k SLOdelovanju, bo predstavil član Observatorija avtonomne strokovne skupine Združenja Manager dr. Jože Sambt z ljubljanske Ekonomske fakultete, pod vodstvom Martine Puc, arhitektke organizacijskih okolij in prejemnice Feniksa, najvišjega priznanja za svetovalni projekt združenja za management consulting, bomo trenirali in razvijali sodobne kompetence sodelovanja.

Prostovoljne delovne skupine Združenja Manager bodo predstavile razvojne korake za opolnomočenje ambicioznih, samozavestnih, odgovornih in sodelujočih poslovnih voditeljev in voditeljic.

Glasovali bomo za idejo prihodnosti: Mi vsi skupaj.