ZM banner 1536x790

Kdaj? 20. marca ob 9. uri

Kje? CateringLab, Kavčičeva ulica 66, Ljubljana

Dogodek je za člane ZM brezplačen.

Kotizacija za nečlane: 100 evrov + DDV.

»Berlin, we have a problem.« MQ trening predstavlja rešitve!

»Berlin, we have a problem!« je na januarskem gospodarskem panelu Evropi sporočil dr. Iztok Seljak, predsednik Združenja Manager. Govoril je o pomanjkanju ambiciozne vizije, strategije, konkurenčnosti.

O vsem naštetem bo beseda tekla tudi na tokratnem MQ treningu ambicioznosti z naslovom Kako z inoviranjem na trgu zaračunati več.

 

Kaj se nam obeta?

  • V uvodnem delu bo beseda v družbi predsednika Združenja Manager dr. Iztoka Seljaka tekla o dveh osrednjih težavah, s katerima se sooča Evropa, in ki naša podjetja zavirata na poti do večje ambicioznosti in uspeha.
  • Iskali bomo odgovore na trditev, kako bi morala slovenska podjetja zaračunati več.
  • Zakaj je nujno potrebno zavarovati intelektualno lastnino? In predvsem; kako?
  • Iz prve roke bomo izvedeli, kako uspešni smo lahko, če se slovenska podjetja povezujejo. Osrednjo besedo bo imel Borut Čeh iz podjetja Labena.
  • Z nami bo tudi visoka evropska gostja Nathalie Moll, glavna direktorica European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA), ki povezuje več kot 1.900 podjetij. Osvetlila bo značilnosti in tveganja sprememb evropske zakonodaje na področju zaščite intelektualne lastnine.

Namen tokratnega MQ treninga: krepitev ambicioznosti poslovnih voditeljic in voditeljev; razumevanje pomena povezovanja pri razvoju, zaščite intelektualne lastnine in dejavnikov za dvig dodane vrednosti.

V popoldanskem delu (od 13. ure dalje) skupaj s projektnimi skupinami nadaljujemo s Podvigom. Z nami bo priznani poslovni psiholog Aleš Vičič. Februarja nas je navdušil s treningom samozavesti, tokrat bomo z njim krepili ambicioznost. 

POKROVITELJ MQ TRENINGA AMBICIOZNOSTI