Organizacija prihodnosti

8.30 - 9.00

Registracija

9.00 - 10.00

MQ predavanje: ˝Že ptiči čivkajo, ko vi še ne veste˝

Jean-Philippe Schepens, podatkovni znanstvenik in ornitolog nam bo razkril, kaj vse govorijo vaši kupci, pa tudi vaše podjetje

10.00 - 10.15

Slovenska podjetja: delovna, učeča ali misleča?

Rezultate diagnostike modela evolucije poslovnega sistema bo predstavila mag. Sonja Klopčič, strokovnjakinja za razvoj voditeljstva

10.15 - 11.00

3 x MQ pogovor o evoluciji vodenja: od nazivov k vlogam

mag. Sabina Sobočan, direktorica Varis Lendava in prejemnica priznanja Vključi.vse 2017

Janez Škrabec, direktor Rika in Manager leta 2017

Andraž Logar, direktor 3fs in prejemnik gorenjske gazele 2017

11.00 - 11.15

MQ uvid: Značilnosti organizacije prihodnosti

Branko Žibret, AT Kearney

11.15 - 11.45 MQ druženje ob kavi
11.45 - 12.05

MQ kontekst: Kaj uspešni vodje danes delajo drugače?

mag. Edita Krajnović, Mediade

12.05 - 12.40

Praksa za prakso: Uglasimo time z evritmijo

Misli prej, deluj potem je ključni verz, ritem in sporočilo evritmije - metode, ki pokaže, kako bolj učinkovito sodelovati. Mag. Primož Kočar, EVPOS, se je z evritmijo za podjetja prvič srečal pred 17 leti, nato pa je na povabilo izumiteljice metode Annemarie Ehrlich v Haagu zaključil šolanje in usposabljanje zanjo. Vaje z evritmijo bo vodil v sodelovanju mag. Natalie C. Postružnik, Insights.

12.40-13.45

Skupinski prenos znanja sodelavcem - digitalna komunikacijska izkušnja

Interpretatorji: mag. Mojca Križnar, Hill International, Nataša Tovornik, Inspiris, Janko Lah, Agora, Marjeta Novak, Humus, Ina Kukovič, Bele vode, Ana Sovdat, Such a potential, Gašper Hren, 24idea Danfoss Trata in Saša Mejaš, OK Consulting. Komunikacije: Tjaša Pele.

14.00 dalje

Prigrizek za nove energije

 

 

Glavni govorec
Schepens

Jean-Philippe Schepens je ekonomist, statičar in ornitolog Jean-Philippe Schepens je eden od ustanovitelj prvih internetnih podjetih v Belgiji in soustanovitelj podjetja Swan Insights, kjer si prizadeva pogledati preko meja same družbe in uporabiti čim več različnih virov podatkov, da bi dosegel 360° pogled na stranko. Gre za revolucionaren pristop, ki povezuje poslovni svet z znanostjo. Podjetjem omogoča kontekstualne vpoglede, da bi dosegli čim širši pogled na stranko, in povezovanje poslovnih podatkov. Velik potencial podjetja je opazila švedska mednarodna podatkovna skupina Bisnode, ki je podjetje v prvem četrtletju 2017 tudi kupila.

Ostali govorci
primoz kocar
Branko Zibret 2

Mag. Primož Kočar je edini certificirani izvajalec evritmije za podjetja v Sloveniji. S svojim delom omogoča slovenskim podjetjem in organizacijam stopiti na pot prožnega sodelovanja, ki temelji na zaupanju in odgovornosti posameznika. Moč evritmije, kot jo zastopa, je v odkrivanju nevidnih malenkosti, ki se odvijajo v medprostoru med sodelavci in ki imajo ključen vpliv na dobro ter zdravo sodelovanje. Ko se stkejo zdrave sodelovalne vezi, dobi tudi kava ali  pivo bolj žlahten okus, je njegovo največje odkritje dosedanjega dela.

 

 

 

 

 

 

 

 

Branko Žibret je partner in direktor za vzhodno Evropo v globalnem svetovalnem podjetju A.T. Kearney. Ima več kot 28 let bogatih izkušenj v izvršnem vodenju in svetovanju na področju reorganizacij, strateških transformacij in integracij po združitvi, tako v javnem kot v zasebnem sektorju. Vodil je številne projekte v različnih panogah v mednarodnem okolju, kot upravljanje s tujimi neposrednimi naložbami, v finančni industriji, industriji izdelkov široke potrošnje in maloprodaje ter drugih.
Branko je avtor člankov in poročil o upravljanju in izboljšanju javne uprave, reform za podporo gospodarski rasti ter na različnih poslovnih področjih, kot so organizacija, nabava, oskrbna veriga in drugo. Preden se je pridružil podjetju A.T. Kearney, je zasedal več vodilnih položajev v različnih podjetjih.
Diplomiral je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, magisterij na področju managementa in MBA je zaključil na IEDC Poslovni šoli Bled, post diplomski študij izvršnega vodenja pa je zaključil na Harvard Bussines School.