MQ konferenca 1380x600

Veliki finale izjemnih MQ treningov = MQ konferenca o inovativnem voditeljstvu

Kdaj? 19. junija 2019 ob 8.30

Kje? Kristalna palača, Ljubljana

Konferenca je namenjena vsem managerskim kadrom, ambasadorjem inovativnosti in voditeljstva v svojih organizacijah - malih, srednjih ali velikih podjetij. Raznolikost na konferenci nas povezuje.

Oglejte si video prispevek z MQ konference 2017.

»Nova generacija, ki prihaja za nami, se želi počutiti vodeno, a na drugi strani samostojno. Želi si opravljati pametna dela in razumeti širši pomen svojega dela. Želi si vzornike, od katerih se bo učila. Nova generacija ne bo hrepenela primarno po plačilu, temveč po ljudeh in idejah, ki bodo za seboj pustili dobro delo.«

Melanie Seier Larsen, predsednica Sekcije managerk

Sodobni svet gospodarstva je svet nenehnih sprememb. Sprememb, ki jih krojijo globalni strateški premiki, spreminjajoče se zahteve družbenega okolja, skrb za ohranitev naravnega okolja, nova tehnološka spoznanja. Odgovor na njih predstavljajo inovacije, novi načini razmišljanja in delovanja, novi nosilci idej in spoznanj ter pogum za preseganje meja ustaljenega in poznanega.

Osrednje poslanstvo MQ konference je ustvarjanje prostora za hitrejše uveljavljanje znanj, praks in veščin inovativnega voditeljstva, ki bodo pripravljeni na soočanje z izzivi in priložnostmi sodobnega sveta.

Zakaj nekaterim managerjem uspe spremeniti organizacijo in drugim ne?

Zakaj v uspešnih podjetjih govorijo o fokusu?

Kaj in zakaj fraza: 'battles to win'? Kako presegati izziv 'silosov' med oddelki in krepiti sodelovanje?

Kako ljudi navdušiti za rast?

Na MQ konferenci 2019 bomo zastavljali vprašanja. Kakšno je vaše?

delilec

Na MQ konferenci 2019 bodo z nami:

Diapozitiv17

Zoollis Mina, glavni direktor Pivovarne Laško Union

V skupini Heineken je od leta 1996. Pred prihodom v Slovenijo je vodil Athenian Brewery in bil predsednik uprave Zveze grških pivovarjev.
Diplomiral je iz ekonomije in računovodstva na univerzi Witwatersrand v Johannesburgu, je kvalificiran pooblaščen revizor, pridruženi član Pooblaščenega inštituta za poslovne računovodje Združenega kraljestva in član upravnega odbora družbe Inter-American, ki je del nizozemske zavarovalne skupine Achmea. V času službovanja v Grčiji je bil član uprave fundacije Make-a-Wish Foundation.
Družina je njegovo največje bogastvo v življenju, je poročen in ponosni oče dveh hčera.

Sabrina Dick 3. nivo

Sabrina Dick, vodja kadrovske službe SAP CEE

Z HR vidika, skupaj s svojo ekipo, skrbi za kar 16 držav in več kot 4.000 zaposlenih. Odgovorna je za pripravo ter izvedbo HR strategije in je članica CEE Management tima.
Zaključila je diplomski študij na Heilbronn Univerzi (Diplom-Betriebswirtin) v Nemčiji, pred prevzemom pozicije direktorice kadrovske službe, pa je več kot 10 let v SAP-u opravljala različne poslovne in kadrovske funkcije.
V zasebnem življenju je našla svoje ravnovesje med delom in rednim testiranjem svojih fizičnih zmogljivosti kot aktivna CrossFitterka. Rada potuje, še posebej jo zanimajo tuje kulture, ter rada preživlja svoj čas v družbi družine in prijateljev.

vesna vodopivec 250x251

Vesna Vodopivec, direktorica upravljanja s kadri v NLB

Kot kadrovska managerka dela že več kot 10 let. Sprva je izkušnje nabirala kot specialistka prodaje in nabave, kasneje se je preizkusila kot vodja promocije in prodaje, delovne izkušnje pa ima tudi s področja PR, korporativnega komuniciranja in vodenja razvoja sodelavcev. Vse od leta 2011 z razvojem sodelavcev nadaljuje tudi v NLB, kjer je sprva zasedala mesto direktorice Sektorja za upravljanje s kadri, od leta 2015 in vse do danes pa je direktorica Sektorja za upravljanje s kadri in razvoja organizacije. Pod njeno okrilje – poleg skrbi za iskanje novega kadra in razvoja zaposlenih v NLB – sodijo tudi Izobraževalni center, večletni cikel razvoja Talentov in certifikat Top employer. Slednjega je NLB dobila že četrto leto zapored. Je tudi predavateljica in aktivna v različnih združenjih.

enzo smrekar 250x254

Enzo Smrekar, predsednik uprave Droge Kolinske

Je glavni direktor Strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi, sicer pa poslovno naravnan strokovnjak za trženje, ki želi kar najbolje izkoristiti svoje znanje in izkušnje v lokalnem oz. mednarodnem okolju. Ima 30 let izkušenj na področju trženja in managementa, od tega 18 let v multinacionalkah, kot so Philip Morris, Diageo in LVMH. Ima podjetniške izkušnje s start upi s področja management consultinga, marketinga in HRM. Sodeloval je pri integracijah in pripojitvah družb (IDV in UD, Droga in Kolinska, Grandprom, Soko Štark) ter pri reorganizaciji skupine Droga Kolinska v sodelovanju z družbo Stearn & Stewart.
Je certificiran coach z diplomama NLP Richard Bandler – Society ter Coaching and Mentoring na Oxford Brookes University in pro bono coach in mentor številnim mladim podjetnikom ter managerjem.

anka brus 250x252

Anka Brus, direktorica podjetja Agitavit Solutions

Že vso kariero je neločljivo povezana s tehnologijo. Diplomirala je iz uporabne matematike, po magisteriju pa se je pridružila projektu razvoja prvega slovenskega elektronskega telefonskega imenika. Nato je delala na področju analize in načrtovanja, z možem Mišom pa sta leta 2003 ustanovila podjetje Agito (danes Agitavit Solutions), ki ponuja napredne, po meri zgrajene informacijske rešitve za povečevanje konkurenčne prednosti. Vodi ga od leta 2015.
Je tudi prejemnica častnega priznanja Artemida, katerega namen je prepoznavati vodilne managerke ter njihovo vlogo v ustvarjanju dodane vrednosti v podjetju ali organizaciji.

tone petric tpv 250x251

Anton Petrič, direktor Sistemov vodenja v TPV

Svoje bogate delovne izkušnje je začel pridobivati v Trimu Trebnje, kariero pa nadaljeval v podjetju TPV iz Novega mesta. Vodil je več poslovnih in organizacijskih projektov v avtomobilski industriji ter opravljal različne strokovne in vodstvene naloge. Od leta 1999 aktivno sodeluje v postopkih ocenjevanja organizacij za poslovno odličnost po modelu EFQM, zadnja leta kot predsednik razsodniške skupine za Priznanje RS za poslovno odličnost. Kot predsednik sekcije za kakovost in odličnost pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine aktivno soustvarja razvoj kakovosti, odličnosti in inovativnosti na področju Dolenjske in Bele krajine in širše.

sonja klopcic 250x251

mag. Sonja Klopčič, Voditeljstvo

Je univerzitetna dipIomirana inženirka elektrotehnike ter magistrica poslovodenja in organizacije. Je pionirka podjetništva in zlata članica Združenja Manager, ambasadorka znanja, večkrat nagrajena inovatorka, mentorica in coach managerka, predvsem pa srčna razvijalka sodobnega voditeljstva v naprednih organizacijah.
Od leta 2009 piše blog o voditeljstvu: www.i-leaders.net, je tudi avtorica prve slovenske knjige o voditeljstvu Voditeljstvo: Vodenje in sodelovanje, moč in odgovornost ter njene angleške različice The Energy Inside Leadership. Pred kratkim je izšla njena tretja knjiga AEIOU voditeljstva, ki predstavlja pet pristopov k vodenju za prihodnost.

marko srabotnik 250x250

Marko Srabotnik, direktor poslovnih rešitev v podjetju Bisnode Južni trg

Z delom na področju poslovnih in kreditnih informacij je začel leta 2005 in pridobil različne vpoglede v bančno in korporativno okolje na območju Balkana, preko razvojnih in konzultanskih projektov ter upravljanjem prodajnih ekip. Danes deluje znotraj korporativnega in finančnega okolja s poudarkom na digitalizaciji, optimizaciji poslovnih procesov, analitiki, vodenju mednarodne skupine poslovnih strokovnjakov. Je tudi redni predavatelj na poslovnih dogodkih in habilitiran predavatelj za Management na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana.
Njegov delovni moto je: 'let business be business and don't complicate!'

primoz klemen 250x251

Primož Klemen, svetovalec in partner v Profilu

Diplomiral je iz filozofije in psihologije na Univerzi v Ljubljani. Leta 1989 je sodeloval pri ustanovitvi Profila in v podjetju dela še danes kot višji svetovalec, direktor projektov in partner. S 26 leti izkušenj na področju svetovanja in izobraževanja je eden izmed najbolj izkušenih kadrovskih svetovalcev v Sloveniji. V svoji dolgoletni karieri je sodeloval pri več tisoč presojah kandidatov različnih profilov in svoje svetovalne izkušnje delil z več kot 100-imi podjetji v različnih panogah in v različnih državah.
Ima široko znanje o človeških virih, upravljanju, vodenju in izvedbi delavnic in treningov. Njegove kadrovske storitve vključujejo razvoj in implementacijo kadrovskih strategij ter podporo vodstvu. Poseben poudarek namenja osebnim in poslovnim coaching programom, razvoju organizacij, uvajanju sprememb in upravljanju s ključnimi kadri.

kristijan musek lesnik 250x251

dr. Kristijan Musek Lešnik, predstojnik Centra za pozitivno psihologijo

Je psiholog z 20-letnimi izkušnjami na področju vzgoje in izobraževanja ter vodenja. V strokovni karieri je predaval in raziskoval na več slovenskih fakultetah in na vseh treh največjih slovenskih univerzah.
Napisal je več kot 50 knjig, priročnikov in delovnih zvezkov na področju vzgoje in izobraževanja ter bil član vodilnih strokovnih teles na tem področju v Sloveniji.
Je tudi avtor več kot 10 knjig in priročnikov s področja psihologije vodenja in psihologije organizacij.

vesna sodnik 250x250

mag. Vesna Sodnik, direktorica podjetja Beseda

Je certificirana vodstvena coachinja in mentorica za učinkovito komunikacijo. Z raznolikimi komunikacijskimi orodji in inovativno metodologijo pripovedne terapije posameznikom in organizacijam pomaga uresničiti osebne in poslovne potenciale, ustvarjati boljše odnose z zaposlenimi in poslovnimi partnerji ter graditi voditelje nove dobe. Na konferenci bo udeležence popeljala skozi kreativni proces s poglobljenimi uvidi v lastna omejujoča prepričanja.

Rezervirajte si datum in pozornost.

Pokrovitelji
Medijski partner
Utrinki z MQ konference