MQ konferenca 1380x600

Veliki finale izjemnih MQ treningov = MQ konferenca o inovativnem voditeljstvu

Kdaj? 19. junija 2019 ob 8.30

Kje? Kristalna palača, Ljubljana

Konferenca je namenjena vsem managerskim kadrom, ambasadorjem inovativnosti in voditeljstva v svojih organizacijah - malih, srednjih ali velikih podjetij. Raznolikost na konferenci nas povezuje.

Oglejte si video prispevek z MQ konference 2017.

»Nova generacija, ki prihaja za nami, se želi počutiti vodeno, a na drugi strani samostojno. Želi si opravljati pametna dela in razumeti širši pomen svojega dela. Želi si vzornike, od katerih se bo učila. Nova generacija ne bo hrepenela primarno po plačilu, temveč po ljudeh in idejah, ki bodo za seboj pustili dobro delo.«

Melanie Seier Larsen, predsednica Sekcije managerk

Sodobni svet gospodarstva je svet nenehnih sprememb. Sprememb, ki jih krojijo globalni strateški premiki, spreminjajoče se zahteve družbenega okolja, skrb za ohranitev naravnega okolja, nova tehnološka spoznanja. Odgovor na njih predstavljajo inovacije, novi načini razmišljanja in delovanja, novi nosilci idej in spoznanj ter pogum za preseganje meja ustaljenega in poznanega.

Osrednje poslanstvo MQ konference je ustvarjanje prostora za hitrejše uveljavljanje znanj, praks in veščin inovativnega voditeljstva, ki bodo pripravljeni na soočanje z izzivi in priložnostmi sodobnega sveta.

Zakaj nekaterim managerjem uspe spremeniti organizacijo in drugim ne?

Zakaj v uspešnih podjetjih govorijo o fokusu?

Kaj in zakaj fraza: 'battles to win'? Kako presegati izziv 'silosov' med oddelki in krepiti sodelovanje?

Kako ljudi navdušiti za rast?

Na MQ konferenci 2019 bomo zastavljali vprašanja. Kakšno je vaše?

delilec

Osrednja gosta MQ konference 2019 bosta:

  • Zoollis Mina, glavni direktor Pivovarne Laško Union, s katerim se bo o vodenju preobrazbe podjetja pogovarjala Saša Mrak, izvršna direktorica Združenja Manager;
  • Sabrina Dick, vodja kadrovske službe SAP za Osrednjo in Vzhodno Evropo (CEE).
Diapozitiv17

Zoollis Mina

Sabrina Dick 3. nivo

Sabrina Dick

Z HR vidika, skupaj s svojo ekipo, skrbi za kar 16 držav in več kot 4.000 zaposlenih. Odgovorna je za pripravo ter izvedbo HR strategije in je članica CEE Management tima.
Zaključila je diplomski študij na Heilbronn Univerzi (Diplom-Betriebswirtin) v Nemčiji, pred prevzemom pozicije direktorice kadrovske službe, pa je več kot 10 let v SAP-u opravljala različne poslovne in kadrovske funkcije.
V zasebnem življenju je našla svoje ravnovesje med delom in rednim testiranjem svojih fizičnih zmogljivosti kot aktivna CrossFitterka. Rada potuje, še posebej jo zanimajo tuje kulture, ter rada preživlja svoj čas v družbi družine in prijateljev.

Rezervirajte si datum in pozornost.

Pokrovitelji
Medijski partner
Utrinki z MQ konference