Zorba ZM banner 1380x616 Opera
Prijava

Kulturno-managerski dogodek

Kdaj? 17. april 2024 ob 19.30

Kje? SNG Maribor, dvorana Ondine Otta Klasinc 

Cena vstopnice za parter in sprejem: 50 evrov + DDV

V ceno vstopnic je že vštet prispevek v Sklad za talente, ki podpira mlade in obetavne managerje.

Drage članice in člani, po enem letu vas z velikim veseljem spet vabimo na edinstven gala dogodek Združenja Manager. In kaj si bomo ogledali na letošnjem Managerskem večeru, ki bo tokrat v SNG Maribor, največjem kulturnem zavodu v naši državi in edini gledališki hiši  v Sloveniji, ki pod svojo streho združuje dramski, glasbeni in plesni gledališki izraz?
Baletno predstavo z naslovom Grk Zorba, ki bo premierno uprizorjena pet dni pred našim druženjem v mariborski hiši drame, opere in baleta.

Ker je število vstopnic omejeno, priporočamo, da se čim prej prijavite. Klik do prijave

Več o predstavi Grk Zorba

Balet, ki se vsebinsko opira na roman Življenje in nravi Aleksisa Zorbe Nikosa Kazantzakisa in se navezuje na zvrst klasičnega pripovednega baleta, je še danes nadvse priljubljen tudi zaradi zanimivega in poživljajočega grškega glasbenega kolorita, ki ga spletajo ritmi in melodije izpod skladateljskega peresa Mikisa Theodorakisa, ki je v veliki meri zaslužen za globalno popularizacijo plesa sirtaki. Po dvajsetih letih od prve postavitve tega baleta v Mariboru se baletna zgodba z edinstvenimi lekcijami o življenju in ljubezni s kretskih brežin ponovno vrača na mariborske plesne deske, a tokrat s povsem novim plesnim elanom in v prenovljeni koreografiji legendarnega Lorce Massina.

SKLAD ZA TALENTE

Razvoj slovenskega managementa sloni tudi na mladih, obetavnih managerjih, ki bodo pisali nove prebojne zgodbe slovenskega gospodarstva. Podprimo jih z udeležbo na Managerskem večeru v SNG Maribor - delež sredstev od kupljenih vstopnic in podpornikov večera bomo namreč namenili našemu Skladu za talente.

ZLATI POKROVITELJ
POKROVITELJA
POKROVITELJA SKLADA ZA TALENTE
plu25
zavarovalnica triglav14