ab

Managerji podpiramo šport - ZM ekskluzivno v Planici!

Kdaj? 23. februarja 2023

od 9. do 18. ure 

Kje: Nordijski center Planica 

Cena za ekskluzivne VIP vstopnice ZM: 300 € + DDV

 

Pogoji nakupa: posamezno podjetje lahko kupi do maksimalno šest ekskluzivnih VIP vstopnic.

Skupaj z nami in generalnima sponzorjema Telekom Slovenije in Tosidos bodite del športne zgodovine v Sloveniji - mednarodnega športnega dogodka v Planici! FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 bo potekalo od 21. februarja 2023 do 5. marca 2023 na najlepšem prizorišču v zgodovini svetovnih prvenstev v nordijskem smučanju, v Planici in Kranjski Gori. Tekmovalno prizorišče je umeščeno v športni raj pod Poncami s čudovitim pogledom na Julijske Alpe. Z našo ekskluzivno VIP vstopnico Združenja Manager boste imeli na dan dogodka Managerski dan v Planici ekskluziven dostop do zgornjega nadstropja VIP šotora, kjer bo potekal tudi pogovor gostov s Petro Majdič. Organizirali bomo tudi avtobus iz Ljubljane (več informacij o uri odhoda in ceni sporočimo naknadno). 

Teci, da letiš. Inspirirala nas bo Petra Majdič, ki se bo prvič preizkusila tudi v vlogi voditeljice pogovora. Vsi vemo, kaj in zakaj si želimo v naših podjetjih. Vprašanje je: kako? Do zmage pridemo, ko naredimo tisto, kar moramo, ne le tisto, za kar menimo, da smo sposobni. In to tudi z zlomljenimi rebri.     

Gosti: Franjo Bobinac, Simon Jan, Enzo Smrekar, Boštjan Škufca Zaveršek 

Spoštljivost. Trdoživost. Pogum.
Vse to Petra tudi je. Dodajamo pa še: VZDRŽLJIVOST.
In o tem se bomo tudi pogovarjali v četrtek, 23. februarja 2023, na Managerskem dnevu v Planicu.

 

"Veliko jih je, ki so na olimpijskih igrah pobrali dve zlati medalji, ni pa športnika, ki bi s petimi zlomljenimi rebri osvojil olimpijsko medaljo. Da, zame osebno je to še vedno zlata medalja z diamanti," je dejala Petra Majdič.

 

"Že za časa športne kariere sem spoznala, da ne moreš nikoli zmagati sam, tudi če ti uspe, ni nikoli tako dober občutek, če zmagaš sam, kot če zmago deliš z ekipo. Uspeh je bistveno bolj sladek, če ga deliš. Obstaja ugotovitev, da naj bi vsaj 10.000 ur namenil vaji, da postaneš mojster nečesa. Dandanes se preveč poudarja, da se lahko uspe čez noč, odporen namreč postaneš le, ko gradiš počasi, tako v športu kot v poslu. Za vrhunskega športnika se trenira vsaj 20 let. Vse mora potekati na dolgi rok, z malimi koraki, analizami, malimi spremembami, ena na sezona. Kot skupnost moramo sprejeti, da se morajo stvari delati na dolgi rok." 

Združenje Manager organizira ekskluzivni Managerski dan v Planici in z našimi ekskluzivnimi vstopnicami vam bodo na voljo: 

  • dostop do VIP prostora v šotoru (2. nadstropje bo dostopno ekskluzivno z našimi VIP vstopnicami),
  • pogovor Teci, da letiš z gosti bo vodila Petra Majdič,
  • druženje v zaprti skupini managerjev ob odlični hrani in pijači,
  • ogled tekem tistega dne: tek na smučeh (kvalifikacije, šprint klasika), ogled finala teka na smučeh, ogled ženskih smučarskih skokov. 

In zakaj bo Združenje Manager tam?

  • Ker sta šport in management še kako povezana,
  • ker hočemo biti kot športniki, ki vstopajo v areno z enim samim ciljem, da so v tistem, kar počnejo, najboljši,
  • ker podpiramo naše športnike in največji športni dogodek v Sloveniji,
  • ker se na športnih dogodkih spletejo najmočnejše poslovne vezi,
  • ker verjamemo, da smo skupaj lahko močnejši,
  • in ker ste vi, člani Združenje Manager, naše največje bogastvo.

Simon Jan, direktor Tosidos in nekdanji predsednik panoge teka na smučeh pri Smučarski zvezi Slovenije  

 

"Štiri leta sem bil predsednik panoge in spoznal, kako zahtevno je vodenje v strokovnem in finančnem smislu. Povezuješ različne sisteme treniranja, organiziraš priprave v tujini, kjer moraš upoštevati dane možnosti treninga, špekulativno iščeš sneg, držiš odnose v ekipi, se ukvarjaš z zdravjem tekmovalcev, z njihovo psihično pripravo, hrano in še marsičem. Managiranje posamezne panoge je kot vodenje podjetja, z velikim vložkom in velikim rizikom. Večkrat se mi je zdelo težje voditi panogo, kot voditi posel, kjer so vseeno nekatere spremenljivke predvidljive, kjer lahko pripraviš več scenarijev." 

Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije

"Tako v športu kot v poslu za uspeh najprej potrebujemo jasno vizijo, nato program izvedbe, v katerega popolnoma verjamemo, ekipo, brez katere ne gre, pa seveda tudi nekaj (športne) sreče, ki nas na poti uresničevanja ciljev spremlja. In tako v športu kot v poslu poznamo zmage in poraze, ampak oboji vemo, da je že naslednji dan nova tekma in da, če padeš, se pobereš in greš še bolj motiviran naprej."

Generalni sponzorji