ab

Managerji podpiramo šport - ZM ekskluzivno v Planici!

Kdaj? 23. februarja 2023

od 9. do 18. ure

Kje: Nordijski center Planica

Cena za VIP vstopnice:

Člani ZM: 90 € + DDV

(V redni prodaji so VIP vstopnice 340 € - znižano vstopnico vam omogočata podjetji Telekom Slovenije in Tosidos.)

Pogoji nakupa: posamezno podjetje lahko kupi do maksimalno šest ekskluzivnih VIP vstopnic.

Skupaj z nami in generalnima sponzorjema Telekom in Tosidos bodite del športne zgodovine v Sloveniji - mednarodnega športnega dogodka v Planici! FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 bo potekalo od 21. februarja 2023 do 5. marca 2023 na najlepšem prizorišču v zgodovini svetovnih prvenstev v nordijskem smučanju, v Planici in Kranjski Gori. Tekmovalno prizorišče je umeščeno v športni raj pod Poncami s čudovitim pogledom na Julijske Alpe.

Teci, da letiš. Inspirirala nas bo Petra Majdič, ki se bo prvič preizkusila tudi v vlogi voditeljice pogovora. Vsi vemo, kaj in zakaj si želimo v naših podjetjih. Vprašanje je: kako? Do zmage pridemo, ko naredimo tisto, kar moramo, ne le tisto, za kar menimo, da smo sposobni. In to tudi z zlomljenimi rebri.

Združenje Manager organizira ekskluzivni Managerski dan v Planici in z našimi ekskluzivnimi vstopnicami (le 100 jih je na voljo po tej ceni!) vam bodo na voljo:

• dostop do VIP prostora v šotoru,
  • pogovor Teci, da letiš z gosti bo vodila Petra Majdič,
  • druženje v zaprti skupini managerjev ob odlični hrani in pijači,
  • ogled tekem tistega dne: tek na smučeh (kvalifikacije, šprint klasika), ogled finala teka na smučeh, ogled ženskih smučarskih skokov.

In zakaj bo Združenje Manager tam?

• Ker sta šport in management še kako povezana,
  • ker hočemo biti kot športniki, ki vstopajo v areno z enim samim ciljem, da so v tistem, kar počnejo, najboljši,
  • ker podpiramo naše športnike in največji športni dogodek v Sloveniji,
  • ker se na športnih dogodkih spletejo najmočnejše poslovne vezi,
  • ker verjamemo, da smo skupaj lahko močnejši,
  • in ker ste vi, člani Združenje Manager, naše največje bogastvo.

Generalni sponzorji