150 percent

Poslovni dogodki, namenjeni pretežno managerkam

Kdaj? 22. junij 2021 ob 18. uri

Kje? Botanični vrt v Ljubljani

V vrednotah, ki jih spodbuja sekcija managerk s svojimi dogodki, prepoznam tudi vrednote skupine EOS, predvsem zaupanje, pogum, veselje do učenja, sprejemanje sprememb, deljenje znanja, držanje besed in odličnost. Na klubskih dogodki Vključi.(V)se lahko managerke delimo svoje znanje in izkušnje s kolegicami, skupaj prispevamo k sprejemljivosti naših zahtev širšemu krogu, kar pomaga, da bodo spremembe, ki so nujne v družbi, hitreje sprejete. Delimo veselje do učenja, saj je stalno izpopolnjevanje pogoj za napredek in doseganje odličnosti, in ustvarjamo vzdušje, ki krepi zaupanje v naše delovanje in naše kompetence.
Natalija Zupan, direktorica EOS KSI

Vabljene/-i na 8. klubski dogodek Sekcije managerk  Vključi(V)se: 50 % + 50 % = 150 % z naslovom S čivavo na straži.

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, bo na tokratnem dogodku Sekcije managerk gostil nepričakovane goste. Naj vas pri tem nekoliko kinološki naslov, sposojen iz refrena glasbene uspešnice, vseeno ne zavede. Kljub vsemu bomo govorili o naši letošnji osrednji temi, o spremembah, vendar jih bomo obravnavali z manj očitnih gledišč, kot so tista, ki naveličano odmevajo v pandemijskem medijskem refrenu. Predvsem pa bo osvežujoče gledišče to, da bo dogodek potekal v živo v Botaničnem vrtu v Ljubljani. Veselimo se, da se za spremembo (in za spremembe) kmalu srečamo.

Celoten dogodek skupaj z mreženjem bo trajal približno 1,5 ure.

Aljosa Bagola3

Aljoša Bagola

Je eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju, priznan predavatelj, kolumnist in avtor knjižne uspešnice. V svoji dosedanji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in širše v regiji. Za svoje delo je prejel več kot 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. Zdaj se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim komunikacijskim projektom.

Kaj vam ponujajo klubski dogodki Sekcije managerk?

Dogodki Vključi(V)se: 50 % + 50 % = 150 % so oblika poslovnih dogodkov, ki so namenjeni pretežno managerkam. Gre za format druženja, izobraževanja in povezovanja, katerega osrednja tema je uravnoteženo vodstvo in katerih cilj je udeleženkam zagotoviti nova (mednarodna) znanja, jim omogočiti, da spoznajo zgodbe o uspehu ter ustvarijo možnosti za uspešno sklepanje poslov. Omejeno število udeleženk in udeležencev bo omogočalo povezovanje, pogovor in odlično priložnost za edinstveno druženje v okolju ter z ljudmi, ki so novi, drugačni, zanimivi in za katere verjamemo, da tudi navdihujoči.

Pokrovitelji klubskih dogodkov
Utrinki s klubskih dogodkov

5. klubski dogodek Vključi(V)se

2. klubski dogodek Vključi(V)se

1. klubski dogodek Vključi(V)se

KLUBSKI DOGODKI SEKCIJE MANAGERK VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 %

Klubski dogodki sekcije managerk VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 % so nova oblika poslovnih dogodkov, namenjena pretežno managerkam. Gre za nov format druženja, izobraževanja in povezovanja, katerih cilj je udeleženkam zagotoviti nova (mednarodna) znanja in jim omogočiti, da spoznajo zgodbe o uspehu ter ustvarijo možnosti za uspešno sklepanje poslov. Ker je omenjeno lažje doseči v ožjem krogu, bo udeležba na dogodkih omejena na največ 40 udeleženk. Omejeno število udeleženk in udeležencev bo omogočalo povezovanje, pogovor in druženje v okolju ter z ljudmi, ki so novi, drugačni, zanimivi in verjamemo, da tudi navdihujoči. Domači in tuji govorci ter govorke, bodo v svojih govorih podajali globlje vsebine in strokovna znanja, odpirali bodo zanimive teme, ki bodo izjemen vir motivacije za prisotne, tako zasebno kot poklicno.

Dokazano so uravnotežene ekipe ženskih in moških boljše, prinašajo boljše poslovne rezultate, politično stabilnost in socialne transformacije.

Če se ozremo v preteklost, je pot do uravnoteženosti kot jo poznamo v naravi: 50%:50% še dolga, pa vendar ...  Česa smo se iz zgodovine naučili, kako sodelujemo, se učimo, kako se moški in ženske podpiramo med seboj?

Poslovni svet je novodobno bojišče, kjer ni več tako enoznačnih nasprotnikov. Zato se bomo z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki spraševali o tem, kako se uspešno boriti in živeti v tem času v tem svetu, kako lahko ženske napredujemo, kako lahko vsi skupaj ohranjamo osnovne vrednote človeštva in vero vanje, kako lahko demokratiziramo svet za skupno dobro, dobro posameznice in posameznika ter kako se lahko pri vsem skupaj še lepo imamo?