150 percent

Poslovni dogodki, namenjeni pretežno managerkam

Kdaj? 20. junija 2019 ob 18. uri

Kje? Antique Palace Hotel & Spa, Ljubljana

V vrednotah, ki jih spodbuja sekcija managerk s svojimi dogodki, prepoznam tudi vrednote skupine EOS, predvsem zaupanje, pogum, veselje do učenja, sprejemanje sprememb, deljenje znanja, držanje besed in odličnost. Na klubskih dogodki Vključi.(V)se lahko managerke delimo svoje znanje in izkušnje s kolegicami, skupaj prispevamo k sprejemljivosti naših zahtev širšemu krogu, kar pomaga, da bodo spremembe, ki so nujne v družbi, hitreje sprejete. Delimo veselje do učenja, saj je stalno izpopolnjevanje pogoj za napredek in doseganje odličnosti, in ustvarjamo vzdušje, ki krepi zaupanje v naše delovanje in naše kompetence.
Natalija Zupan, direktorica EOS KSI

Na 2. klubskem dogodku Sekcije managerk Vključi(V)se: 50 % + 50 % = 150 % v letu 2019 bomo gostili ministrico za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenijo Klampfer.

Gostja vodi enega najbolj aktivnih ministrstev pri nas. V desetletje in več dolgi karieri v državni upravi je pridobila poglobljen uvid v delovanje javnih sistemov, razvila visoko raven kompetenc na področju vodenja in upravljanja virov, od človeških do finančnih, in se naučila, da je s pravo mero odločnosti in hitrim odzivanjem mogoče reševati tudi najzahtevnejša konfliktna stanja. Z gostjo se bomo pogovarjali zlasti o trgu dela, uravnoteženosti spolov in raznolikosti.

Klampfer photo

mag. Ksenija Klampfer

Mag. Ksenija Klampfer se je rodila 27. julija 1976. Po končani osnovni šoli je obiskovala Prvo gimnazijo v Celju, nato pa se vpisala na študij prava na mariborski pravni fakulteti in postala magistrica s področja evropskega gospodarskega prava. Po dokončanem univerzitetnem študiju na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru se je zaposlila na upravni enoti Slovenske Konjice. Tam je, med drugim, osem let vodila oddelek za upravne notranje zadeve. Leta 2015 je postala načelnica upravne enote Maribor. Od oktobra 2017 do aprila 2018 je opravljala delo državne sekretarke na Ministrstvu za javno upravo. Deluje tudi kot predavateljica na Upravni akademiji in članica Raziskovalne mreže upravnega prava, ki deluje pod okriljem Evropske unije. Svoje strokovno znanje izpopolnjuje na doktorskem študiju evropskega upravnega prava na ljubljanski pravni fakulteti.

Utrinki s klubskih dogodkov

2. klubski dogodek Vključi(V)se

1. klubski dogodek Vključi(V)se

KLUBSKI DOGODKI SEKCIJE MANAGERK VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 %

Klubski dogodki sekcije managerk VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 % so nova oblika poslovnih dogodkov, namenjena pretežno managerkam. Gre za nov format druženja, izobraževanja in povezovanja, katerih cilj je udeleženkam zagotoviti nova (mednarodna) znanja in jim omogočiti, da spoznajo zgodbe o uspehu ter ustvarijo možnosti za uspešno sklepanje poslov. Ker je omenjeno lažje doseči v ožjem krogu, bo udeležba na dogodkih omejena na največ 40 udeleženk. Omejeno število udeleženk in udeležencev bo omogočalo povezovanje, pogovor in druženje v okolju ter z ljudmi, ki so novi, drugačni, zanimivi in verjamemo, da tudi navdihujoči. Domači in tuji govorci ter govorke, bodo v svojih govorih podajali globlje vsebine in strokovna znanja, odpirali bodo zanimive teme, ki bodo izjemen vir motivacije za prisotne, tako zasebno kot poklicno.

Dokazano so uravnotežene ekipe ženskih in moških boljše, prinašajo boljše poslovne rezultate, politično stabilnost in socialne transformacije.

Če se ozremo v preteklost, je pot do uravnoteženosti kot jo poznamo v naravi: 50%:50% še dolga, pa vendar ...  Česa smo se iz zgodovine naučili, kako sodelujemo, se učimo, kako se moški in ženske podpiramo med seboj?

Poslovni svet je novodobno bojišče, kjer ni več tako enoznačnih nasprotnikov. Zato se bomo z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki spraševali o tem, kako se uspešno boriti in živeti v tem času v tem svetu, kako lahko ženske napredujemo, kako lahko vsi skupaj ohranjamo osnovne vrednote človeštva in vero vanje, kako lahko demokratiziramo svet za skupno dobro, dobro posameznice in posameznika ter kako se lahko pri vsem skupaj še lepo imamo?

Pokrovitelji klubskih dogodkov