150 percent

Poslovni dogodki, namenjeni pretežno managerkam

V vrednotah, ki jih spodbuja Sekcija Managerk s svojimi dogodki,  prepoznam tudi vrednote skupine EOS, predvsem zaupanje, pogum, veselje do učenja, sprejemanje sprememb, deljenje znanja, držanje besed in odličnost. Na Klubskih dogodki Vključi (V)se lahko managerke delimo svoje znanje in izkušnje s kolegicami, skupaj prispevamo k sprejemljivosti naših zahtev širšemu krogu, kar pomaga, da bodo spremembe, ki so nujne v družbi, hitreje sprejete. Delimo veselje do učenja, saj je stalno izpopolnjevanje pogoj za napredek in doseganje odličnosti, in ustvarjamo vzdušje, ki krepi zaupanje v naše delovanje in naše kompetence.

Natalija Zupan, direktorica EOS KSI

V goste prihaja izjemna Selma Prodanović

V Slovenijo ekskluzivno za 2. klubski dogodek Sekcije managerk Vključi(V)se: 50 % + 50 % = 150 % prihaja izjemna Selma Prodanović, mednarodno priznana strastna podjetnica in človekoljubka, pogosto opisana kot raziskovalka in povezovalka poslovnega potenciala, poslovna Angelina, gurujka mreženja ali Start-up-Grande-Dame.

GOSTJA IN MODERATOR 2. KLUBSKEGA DOGODKA
selma e1484770750699 766x402

Selma Prodanović

Selma Prodanović je za svoj za svoj inovativen pristop in zavezanost k podjetništvu ter družbenim spremembam prejela številne nagrade, kot so nagrada WOMAN v letu 2006, "MiA 2010" v kategoriji Business, "100 World of Difference Award" Mednarodne zveze za ženske v Washingtonu in nagrado "Veuve Clicquot Business Woman Award 2014. Meni, da je ustvarjanje pozitivnih razlik temeljna človekova pravica. Posveča se sprostitvi in povezovanju neizkoriščenega podjetniškega potenciala milijonov ustvarjalnih in inovativnih oblikovalcev prihodnosti po vsem svetu.

Jernej Pintar 1 e1375355468842

dr. Jernej Pintar

Dogodek bo povezoval dr. Jernej Pintar, vodja podjetniške mreže CEED Slovenija in graditelj tehnološke skupnosti v Tehnološkem parku Ljubljana. Skrbi za razvoj podjetniških vsebin, podjetniška srečanja in za internacionalizacijo malih in srednjih podjetij. Sodeluje tudi v metodološki komisiji za izbor Slovenske Gazele, na FDV pa predava o javno-zasebnih partnerstvih. Leta 2009 je prav na slednjo temo izdal knjigo, ki je v slovenski prostor uvedla poglobljeno znanje kaj partnerstva so, kakšni so njihovi rezultati ter kaj so njihove prednosti in slabosti.

O programu

Se vidimo 25. oktobra v Antique Palace Hotel & Spa, Ljubljana.

Gostja in moderator bosta v sproščenem, interaktivnem pogovoru, v katerem je dobrodošlo sodelovanje udeležencev, razpravljala in iskala odgovore na vprašanja:

• Kako dobro se povezujemo in kako bi se lahko še bolje?
  • Kakšno je stanje zastopanosti žensk v startup/podjetniškem svetu v Sloveniji?
  • Ali lahko podjetniško/start up okolje kot mikro okolje ponudi kakšne dobre modele vključevanja žensk in katere so pasti, ki so univerzalne in jih lahko spremljamo kjerkoli?
  • Kakšni so vedenjski vzorci žensk in moških pri vstopih v poslovni svet?
  • Ali z vključevanjem žensk nastajajo tudi kakšni novi poslovni modeli?
  • Ali obstaja skupni imenovalec prednosti in slabosti žensk v startup okolju, ki jih lahko prenesemo na ostali poslovni svet oziroma na področje vodenja podjetij?

KLUBSKI DOGODKI SEKCIJE MANAGERK VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 %

Klubski dogodki sekcije managerk VKLJUČI (V)SE: 50 % + 50 % = 150 % so nova oblika poslovnih dogodkov, namenjena pretežno managerkam. Gre za nov format druženja, izobraževanja in povezovanja, katerih cilj je udeleženkam zagotoviti nova (mednarodna) znanja in jim omogočiti, da spoznajo zgodbe o uspehu ter ustvarijo možnosti za uspešno sklepanje poslov. Ker je omenjeno lažje doseči v ožjem krogu, bo udeležba na dogodkih omejena na največ 40 udeleženk. Omejeno število udeleženk in udeležencev bo omogočalo povezovanje, pogovor in druženje v okolju ter z ljudmi, ki so novi, drugačni, zanimivi in verjamemo, da tudi navdihujoči. Domači in tuji govorci ter govorke, bodo v svojih govorih podajali globlje vsebine in strokovna znanja, odpirali bodo zanimive teme, ki bodo izjemen vir motivacije za prisotne, tako zasebno kot poklicno.

Dokazano so uravnotežene ekipe ženskih in moških boljše, prinašajo boljše poslovne rezultate, politično stabilnost in socialne transformacije.

Če se ozremo v preteklost, je pot do uravnoteženosti kot jo poznamo v naravi: 50%:50% še dolga, pa vendar ...  Česa smo se iz zgodovine naučili, kako sodelujemo, se učimo, kako se moški in ženske podpiramo med seboj?

Poslovni svet je novodobno bojišče, kjer ni več tako enoznačnih nasprotnikov. Zato se bomo z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki spraševali o tem, kako se uspešno boriti in živeti v tem času v tem svetu, kako lahko ženske napredujemo, kako lahko vsi skupaj ohranjamo osnovne vrednote človeštva in vero vanje, kako lahko demokratiziramo svet za skupno dobro, dobro posameznice in posameznika ter kako se lahko pri vsem skupaj še lepo imamo?

Utrinki iz 1. klubskega dogodka
Pokrovitelji klubskih dogodkov