J Januarsko srecanje open 2

Najbolj množično srečanje članov Združenja Manager

O Januarskem srečanju 2021Z debirokratizacijo do večje produktivnosti

 

Kdaj? 28. januarja 2021 
ob 18. uri
Kje: prek spleta

Video utrinki z Januarskega srečanja 2020

Posnetek dogodka si lahko ogledatena FB strani ZM.

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članic in članov Združenja Manager ter ključnih nosilcev političnih funkcij v slovenskem prostoru. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji. 

Je eden od naših najbolj obiskanih dogodkov, ki se ga udeleži okoli 400 vodilnih managerk in managerjev ter najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin in veleposlanikov. Srečanje je tudi priložnost, ko strokovna ekipa ZM člane seznani z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavi načrte za tekoče leto.

Letos bomo srečanje zaradi epidemioloških razmer gostili prek spleta.

Osrednja gosta Januarskega srečanja 2021 bosta predsednik Vlade RS Janez Janša in dolgoletni direktor Instituta Jožef Stefan Jadran Lenarčič.

Program Januarskega srečanja si oglejte spodaj.

Januarsko srečanje je hkrati tudi eno od najbolj častnih srečanj Združenja Manager, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru Januarskega srečanja namreč podelimo Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta ter Artemido tistim posameznikom, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerkam in managerjem.

Program Januarskega srečanja 2021
18.00–18.07 Uvodni nagovor Medeje Lončar, predsednice Združenja Manager
18.07–18.23 Pogovor Petre Juvančič, izvršne direktorice ZM, s častnim gostom srečanja, predsednikom Vlade RS Janezom Janšo
18.23–18.38 Pogovor z Jadranom Lenarčičem, dolgoletnim direktorjem Instituta Jožef Stefan, o prihodnosti, o vrednotah in njihovi vlogi v sedanjih razmerah v družbi in v prihodnje, kako zagotoviti razvojno naravnano in solidarno družbo, družbo blaginje. Vodila ga bo Nina Langerholc Čebokli, članica UO sekcije mladih managerjev pri ZM.
  Glasbeni predah z varovanci Ustanove Gallus
18.42–19.00 Pogovor Tanje Subotič Levanić, predsednice sekcije mladih managerjev pri ZM, s finalisti za priznanje Mladi manager 2020 in glasovanje v živo
19.00–19.10 Podelitev priznanja Artemida in pogovor prejemnic priznanja z voditeljico Mojco Mavec
  Glasbeni predah z varovanci Ustanove Gallus
19.16–19.24

Podelitev priznanja Mladi manager 2020

19.24–19.40 Podelitev Priznanja za življenjsko delo na področju managementa

V foto galeriji (desno) si oglejte utrinke Januarskega srečanja 2021, ki smo ga zaradi epidemioloških razmer gostili prek spleta.

Zlati pokrovitelj
Pokrovitelji
Podpornika Artemide
UTRINKI Z JANUARSKIH SREČANJ