Januarsko srecanje 1380x600

Najbolj množično srečanje članov Združenja Manager

Kdaj? 30. januarja 2020, ob 17.30 srečanje z avtorji knjig v okviru knjižne čajanke
(ob 19.00 začetek prireditve)

Kje? Grand hotel Union, Ljubljana

Podpornika Artemide:


EOSSlovenske zeleznice

 

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članic in članov Združenja Manager ter ključnih nosilcev političnih funkcij v slovenskem prostoru. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji. 

Je eden od naših najbolj obiskanih dogodkov, ki se ga udeleži okoli 400 vodilnih managerk in managerjev ter najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin in veleposlanikov. Srečanje je tudi priložnost, ko predstavniki strokovne službe člane seznanijo z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavijo načrt dela za tekoče leto.

Osrednji gost Januarskega srečanja 2020 bo predsednik Vlade RS Marjan Šarec.

Januarsko srečanje je hkrati tudi eno od najbolj častnih srečanj Združenja Manager, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru Januarskega srečanja namreč podelimo Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta ter Artemido tistim posameznikom, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerkam in managerjem.

Novost: knjižna čajanka s člani v okviru predprograma Januarskega srečanja

Spoštovane članice in člani, ker je med vami vse več avtorjev knjig, vas želimo tudi na tej vaši poti spodbujati. Za vas bomo v okviru predprograma Januarskega srečanja prvič pripravili knjižno čajanko s člani v preddverju Grand Hotela Union. Avtorice in avtorji boste tako imeli priložnost predstaviti svoje knjige na najmnožičnejšem srečanju članic in članov Združenja Manager. Prav tako bomo za vas pripravili zavihek na spletni strani Združenja Manager - knjižno polico, kjer bomo predstavili vaša avtorska dela.

Vabimo vas, da do petka, 17. januarja 2020, izpolnite ta obrazec. Se že veselimo sodelovanja z vami.

Utrinki z Januarskega srečanja
Pokrovitelji
Zlati pokrovitelj
Pokrovitelji
Utrinki z Januarskih srečanj