14. december, CIP NLB, Trg republike 2, Ljubljana

Finančna kondicija slovenskih podjetij

Andrej Lasič, NLB

09.15 - 09.45

Zadolževanje. Kje je meja?

Blaž Šlemic, vodja finančnega svetovanja Unija računovodska hiša d.o.o.

09.45 - 10.15

Zdrave terjatve. Zdrava konkurenčna prednost.

Natalija Zupan, direktorica mednarodnega ponudnika finančnih storitev EOS

10.15 - 10.30

Odmor

10.30 - 12.00

Kateri finančni manevri krepijo zdravje podjetja

Delavnica na praktičnih primerih

Jure Kolar, Bisnode

Govorci
sz5 Natalija Zupan 2
Direktorica podjetja Natalija Zupan se je rodila v Ljubljani. Na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru je študirala smer Mednarodni odnosi s tujino. Preden je sprejela položaj direktorice podjetja EOS KSI v Sloveniji je bila zaposlena v podjetju Sano d.o.o., in sicer je bila kot prokuristka zadolžena za poslovanje, nabavo in vodenje prodajnega tima petih sodelavcev. Delovne izkušnje si je nabirala v različnih panogah na različnih delovnih mestih, od turizma, trgovine do storitev. V svoji karieri je pridobila izkušnje iz poslovnih financ, kreditnega tveganja, finančne in poslovne analize, upravljanja s tveganji, odkup terjatev, upravljanja terjatev. Odkar je bila leta 2006 imenovana za direktorico podjetja EOS KSI v Sloveniji, podjetje vztrajno raste.
marko srabotnik
Marko Srabotnik kot vodja poslovnih rešitev v podjetju Bisnode Slovenija uspešno vodi oddelek, ki skrbi za integracijo bonitetnih informacij v informacijski sistem podjetja (CRM). Bisnode Slovenija je vodilni ponudnik digitalnih bonitetnih informacij v Sloveniji. Marko v okviru podjetja Bisnode uporabnikom zagotovi popolno personaliziran dostop do podatkov, ki zagotavljajo zmanjševanje poslovnega tveganja in povečanju prodajne učinkovitost. Skozi dolgoletne izkušnje v prodaji in poglobljeno poznavanje slovenskega gospodarstva je Marko izkušen svetovalec iz področja poslovne analitike.