Združenje Manager praznuje 33. rojstni dan

18.5.2022

33 rojstni dan2

Na današnji dan pred 33-imi leti se je z ustanovnim zborom Društva poslovodnih delavcev Slovenije začela zgodba Združenja Manager (ZM). Udeležilo se ga je približno 250 udeležencev z željo, da se v gospodarstvu uveljavijo znanje in strokovnost ter učinkovitost poslovanja, ne pa 'družbenopolitična primernost'. Danes je v združenju več kot 1.250 članov in vodi nas poslanstvo »Z odgovornim voditeljstvom in strokovnim managementom do skupnega napredka.«

ZM že 33 let spodbuja razvoj managerskega poklica v Sloveniji, aktivno sodeluje pri oblikovanju gospodarskega okolja v Sloveniji in tako soustvarja rast slovenskega gospodarstva ter sooblikuje slovenski družbeni prostor. Več o združenju

Ob tej priložnosti so nam čestitali tudi trije člani - hvala vam, ker skupaj dosegamo dobre rezultate, na pravi način.

Dejan Turk, nekdanji predsednik ZM in manager leta 2009: »Združenju Manager in celotni ekipi želim vse najboljše! Nenehen razvoj managementa je ključen za zagotavljanje napredka in stalen razvoj našega poslovnega okolja. Veselim se skupnega oblikovanja prihodnosti slovenskega managerskega okolja in z njim povezanih vrednot.«

Danijela Brečko, zlata članica ZM: »Ponosna sem, da imam priložnost rasti z Združenjem Manager. Od postavljanja standardov odličnosti v managementu do modelov razvojnih prebojev, zmagovalne miselnosti, agilnih strategij, trajnostnega voditeljstva, ustvarjanja družbene blaginje … Združenje z veliko začetnico! Vedno korak pred drugimi. Sporočila in nauki za vedno zapisani v managementu. Zelo hvala za vse dragocenosti in iskrene čestitke ob 33 jubileju. V iskrivem pričakovanju prihodnjih prebojnih zgodb! Managerji vas potrebujemo, Slovenija vas potrebuje.«

Melita Rozman Dacar, Artemida 2014: »Pravijo, da je po 33. letu vse drugače - težje in da je to leto sprememb. Danes 33. rojstni dan praznuje Združenje Manager, za čigar velja ravno obratno, z njim je vse lažje, on spreminja nas iz dneva v dan – na bolje. Združenje nas izpopolnjuje in bogati ter s tem pripomore, da osebno in poslovno rastemo tako mi kot naša podjetja.
Zato mu in nam želim, da nas še naprej povezuje, spodbuja k ambiciozno zastavljenim ciljem, nas uči biti boljši, v nas prepozna potencial in nas motivira, da to delimo naprej ter s tem pripomoremo k uspešnosti, napredku in blaginji nas vseh, pri tem pa ne smemo pozabiti na sočloveka.
Vse najboljše ekipi in zahvala za odlično delo, ki ga opravlja za nas, vse s ciljem, da nam omogočajo lažje soočanje z izzivi na karierni poti in v vsakdanjem življenju, pri tem pa ne pozabi, kako pomembne so vrednote spoštovanje, sodelovanje, odgovornost, iskrenost, pogum, poštenost, vztrajnost. Biti del Združenja Manager je privilegij.«