Združenje Manager na Expu v Dubaju

5.12.2021

Expo1 2023
Danes je na Expo odletela 15-članska delegacija Ženske v managementu, ki jo Združenje Manager soorganizira z javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Danes je na Expo, največji globalni dogodek letošnjega in prihodnjega leta, odletela 15-članska delegacija Ženske v managementu, ki jo Združenje Manager (ZM) soorganizira z javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Managerke si bodo ogledale paviljone Estonije, Danske, Nemčije in Savdske Arabije, Siemens Experience Center in dubajsko Opero, enega najpametnejših in energetsko učinkovitih prireditvenih objektov na svetu.

V torek. 7. decembra 2021, bo na Expu v organizaciji ZM potekal poslovni forum z naslovom 'Udeležba žensk pri upravljanju se bo z digitalizacijo povečala', na katerem bodo sodelovale Medeja Lončar, predsednica ZM in direktorica Siemensa Slovenija, Hrvaška in Srbija, Jana Benčina Henigman, predsednica uprave Sberbank, in Lucija Sajevec, direktorica AMZS, okroglo mizo pa bo moderirala Andreja Jernejčič, direktorica Lin&Nil.