Vabljeni na razpravo o trajnostnem voditeljstvu

25.8.2021

Sustainable Leadership2
V sredo, 8. septembra, bo v Grand hotelu Union potekala okrogla miza, na kateri bodo Mojca Markizeti (Iskraemeco), Maxime Legrand (predsednik CEC) in prof. dr. Adriana Rejc Buhovac (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani) v angleškem jeziku razpravljali o trajnostnem voditeljstvu.

Združenje Manager (ZM) bo med 8. in 10. septembrom v Ljubljani gostilo izobraževalni seminar v okviru projekta Sustainable leadership, katerega nosilec je evropsko združenje managerjev CEC, partner pa ZM.

V sredo, 8. septembra, bo v Grand hotelu Union potekala okrogla miza, na kateri bodo Mojca Markizeti (Iskraemeco), prof. dr. Adriana Rejc Buhovac (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani) in Maxime Legrand (predsednik CEC) v angleškem jeziku razpravljali o trajnostnem voditeljstvu, pri čemer bodo trajnostno voditeljstvo v Sloveniji poskušali kontekstualizirati v okviru evropskega pristopa oziroma evropskega prizadevanja za pošteno in zeleno tranzicijo. Namen okrogle mize je vključevanje različnih zainteresiranih deležnikov, da vključujejo trajnostnih vidik v upravljanje organizacij, predstavijo najboljše prakse na področju trajnostnega vodenja in ozaveščajo o pomembnosti voditeljstva pri uveljavljanju trajnostnih sprememb. Število mest je omejeno na 30, zato pohitite s prijavo, ki jo pošljite na ta e-naslov.