V strateškem svetu ministra Hana tudi predsednik ZM Andrej Božič

13.7.2022

Andrej Bozic22

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han je imenoval strateški svet za gospodarstvo, v katerem je 20 predstavnikov podjetij, bank, delodajalcev, sindikatov in ekonomske stroke. Med njimi je tudi predsednik Združenja Manager Andrej Božič. Svet bo iskal rešitve na aktualne izzive, kot so dragi energenti, inflacija, motnje v dobavnih verigah, pomanjkanje surovin in kadrov itd.

Drugi člani strateškega sveta so Blaž Brodnjak (NLB)Jože Colarič (Krka), Toni Balažic (Panvita), Anton Papež, Boštjan Gorjup (BSH Hišni aparati), Tibor Šimonka (GZS), Igor Akrapovič (Akrapovič), Jure Knez (Dewesoft), Vojka Martinčič (SŽ-ŽIP), Lidija Jerkič (ZSSS), Anja Kopač, Igor Jakomin (Cargox), Danica Purg (IEDC Bled), Barbara Bradač Hojnik (Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor), Polona Domadenik Muren in Sandra Damijan (Ekonomska fakulteta v Ljubljani), Ajda Pistotnik (EnaBanda), Barbara Žibret Kralj (Deloitte Slovenija) in Jana Javornik.