Utrip članstva smo četrtič preverjali na Ptuju

26.8.2022

Utrip članstva na Ptuju

Danes smo na Ptuju že četrtič preverjali utrip #ZM članstva. Najprej smo v okviru Marketinškega klicaja prisluhnili izjemnim zgodbam ptujskih in podravskih podjetij - predstavili so se Creative lab - Kreativni laboratorij, Mirus golf in MirusWood, Grafika Gracer ter Dorssen. Ogledali smo si tudi prenovljeni Tehnološki park Ptuj, kjer sta nas navdihnili zgodbi Intere in Databoxa.

Kot je na srečanju poudarila Petra Juvančič, izvršna direktorica Združenje Manager, "povezovanje in sodelovanje nista floskuli, ampak nuja. Poslovna skupnost mora dihati kot eno, sploh v teh časih, ko se govori o obveznem evidentiranju prisotnosti zaposlenih, o ukinjanju davčnih olajšav in podobnih zadevah, ki zavirajo razvoj Slovenije. Pomembno je, da se glas managerskih in gospodarskih organizacij krepi, vse s ciljem, da omogočimo razvojni preboj Slovenije, večjo konkurenčnost in večjo blaginjo."

Po predstavitvah je sledila degustacija vin, obisk Festivala poezije in vina ter druženje z našimi krasnimi člani. Hvala Manager klubu Ptuj, Mihi Senčarju in Darji Potočnik Benčič za gostiteljstvo, hvala Beletrini za knjižno presenečenje in hvala vsem, ki ste zadnji poletni petek preživeli v naši družbi. Foto utrinke s srečanja si oglejte v galeriji.