Start 5. generacije skupinskega mentorstva ZM

30.3.2021

4mentorji 2021 final2
Letošnji mentorji so Violeta Bulc, Tomaž Berločnik, Aleša Mižigoj in Robert Agnič.

spoznavno srecanje4
Prvo skupno srečanje štirih mentorskih skupin je potekalo 30. marca prek Teamsov.

Štirje odlični mentorji in 28 izjemnih mentorirancev je danes začelo pisati nove, trajnostno obarvane, mentorske zgodbe. Aleša Mižigoj, Violeta Bulc, Robert Agnič in Tomaž Berločnik bodo tudi tokrat vodili z zgledom in z mentoriranci odkrivali poti trajnostnega voditeljstva. 

"Trajnostni voditelj mora misliti, govoriti in delati enako, predvsem pa uravnoteženo, vztrajati na svoji poti in si večkrat zastaviti pomembno vprašanje - zakaj. Ker se ta ob delu iz dneva v dan izgubi," je v začetku srečanja poudarila Mižigoj.

Agnič je dodal, da so managerji tisti, ki delajo spremembe: "Zato je ključno, da smo zgled, da smo steber sprememb." Tudi Berločnik je poudaril vodenje z zgledom in dejstvo, da trajnostno voditeljstvo ni le zeleno, ampak veliko več, tudi trajnostni razvoj kadrov. Bulc pa se je dotaknilla epidemije in izziva, kako voditi v nenehno se spreminjajočem se svetu. Mentorirance torej čakajo zanimivi podvigi.

In, kot je danes izpostavila članica delovne skupine za skupinsko mentorstvo Sonja Klopčič, je mentorstvo več kot le prenos znanja, je povezovanje in tkanje niti med člani Združenja Manager.

Več informacij o mentorskih programih ZM je na voljo tukaj