Rezervirajte si 7. 12. za pogovor o prihodnosti managerk

24.11.2020

Melanie Seier Larsen in Sarah Jezernik5
Melanie Seier Larsen, predsednica Sekcije managerk pri Združenju Manager, in Sarah Jezernik, kandidatka za naslednico na predsedniškem mestu

Melanie Seier Larsen bo po dveh uspešnih mandatih in šestih letih na čelu Sekcije managerk pri Združenju Manager svoje predsedniško mesto predala svoji naslednici. Kandidatka za to funkcijo v mandatnem obdobju 2020–2023 je Sarah Jezernik, zdajšnja članica upravnega odbora Sekcije managerk in namestnica glavnega direktorja podjetja Plinovodi.

Na e-dogodku, ki bo 7. decembra 2020 ob 14. uri, bo Sarah Jezernik predstavila nove smernice delovanja Sekcije managerk, Melanie Seier Larsen pa rezultate svojega predsedovanja. Njun pogovor bo tudi uvod v e-skupščino oziroma v e-volitve nove predsednice Sekcije managerk, ki bodo zaradi epidemije potekale prek spleta.

Vse pomembne informacije, kot so predstavitev kandidatke za predsednico, navodila glede e-skupščine in glasovanja, bomo vsem članicam Združenja Manager poslali po e-pošti takoj po zaključku pogovora.  E-volitve za novo predsednico Sekcije managerk bodo potekale od 7. do 11. decembra.

Več

Prijava na dogodek