Pridružite se nam v Verigi dobrih ljudi

28.9.2021

Veriga dobrih ljudi3
Več o Verigi dobrih ljudi: https://www.dobri-ljudje.si/

Biti vsak dan boljši: pri delu, doma, za družbo. Misel, ki nas vsak dan vodi tudi v Združenju Manager in nas je vodila tudi pri pripravi našega letošnjega osrednjega dogodka – Managerskega kongresa. Izjemnim gostom in odličnim vsebinam smo želeli dodati še ščepec nečesa, ščepec dobrega – za druge. Z eno od gostij kongresa, ki je idejo sprejela z odprtimi rokami, smo iskali in našli tiste, ki jim življenje postavlja (pre)velike ovire. Odločili smo se, da postanemo člen Verige dobrih ljudi. Mnogi ste zanjo že slišali, a kljub temu je prav, da jo predstavimo. Predstavljamo jo z besedami ZPM Moste:

"Vsaka družba je tako močna, kot je močan njen najšibkejši člen. Po zadnjih podatkih živi v Sloveniji pod pragom tveganja revščine kar 268.000 oseb. Pot iz revščine ni enostavna, a je s povezovanjem in celostno pomočjo vsekakor mogoča. Zato smo se odločili, da se bomo v boju proti revščini povezali in stkali najmočnejšo verigo doslej – Verigo dobrih ljudi."

Gre za pomoč družinam z mladoletnimi otroki, ki živijo v revščini, program pa združuje vse pomoči na enem mestu: finančno in materialno pomoč, brezplačno pravno pomoč, strokovno vodenje in krepitev funkcionalnih kompetenc ter psihosocialno pomoč. Cilj programa je, da družine opolnomočijo za reševanje težav in samostojno nadaljevanje aktivnega življenja. Pomagajmo jim.

Vabljeni, da kot posameznik ali podjetje postanete člen Verige dobrih ljudi in prispevate po svojih močeh:
→ pošljite sms sporočilo: VERIGA5 na 1919 in darujte 5 evrov;
kliknite na spodnjo QR kodo in darujte 10 evrov ali več (priporočamo, da najprej odprete svojo mobilno/spletno banko, kliknete na foto plačilo, skenirate kodo in če želite prispevati več kot 10 evrov, povečate znesek, na koncu pa plačilo potrdite);

če bi želeli kot posameznik ali podjetje prispevati več kot 100 evrov, lahko ZPM Ljubljana Moste pripravi donatorsko pogodbo. Za več informacij nam pišite na info@zdruzenje-manager.si.

Sredstva bomo zbirali do konca Managerskega kongresa - do 1. oktobra, do 13. ure. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo narediti veliko dobrega.