Nepremičnine ostajajo najbolj pogoste in varne naložbe slovenskih managerjev

22.3.2018
stan nepremicnine

Ob številnih možnostih finančnih naložb, investicije v nepremičnine še vedno veljajo za eno najbolj pogostih in varnih naložb slovenskih managerjev. V naslednjih dveh letih bo na trgu na voljo precej novogradenj. Če razmišljate o zamenjavi starejše nepremičnine za novogradnjo oz. za novejšo, energetsko varčno nepremičnino, s sodobnejšim tlorisem in z urejenim parkiranjem, je sedaj primeren čas za to.

Prodajne cene nepremičnin so zaradi pomanjkanja primernih stanovanj in hiš visoke, ponudba novih nepremičnin (novogradenj) pa bi lahko posledično znižala cene starejših objektov, napoveduje direktorica Stanka Solar iz nepremičninske agencije Stan nepremičnine: »V agenciji se zavedamo, da so managerji zelo zasedeni, zato nudimo tudi svetovanje na domu ali v podjetju, kamor vam pridemo predstaviti možnosti prodaje starejše nepremičnine, njeno tržno vrednost ter ponudbo nepremičninskega trga in se pogovorimo še o vaših potrebah in željah. V primeru odločitve za prodajo za vas uredimo vse potrebno za celovito in varno izvedbo nepremičninskega posla (cenitev nepremičnine, energetsko izkaznico, finančno, davčno in pravno svetovanje, pripravo pogodbe, vpise v zemljiško knjigo, selitev, morebitno obnovo, nakup nove nepremičnine).«

Vse z namenom, da vam managerjem prihranijo čim več dragocenega časa in da pravočasno poskrbite za vašo naložbo v nepremičnine.

Zaupajte agenciji Stan nepremičnine, agenciji s 17-letno tradicijo in z bogatimi izkušnjami z nakupi in s prodajami nepremičnin.