Mojca Leskovar: Artemida – potrditev Thermanine zgodbe odličnosti

22.2.2021

Mojca Leskovar2 edited2
Mojca Leskovar, prejemnica priznanja Artemida 2020 in predsednica uprave Thermane

Priznanja niso glavni vzvod motivacije, so pa prijetna potrditev, da vsa vložena energija, vso opravljeno delo in trud niso ostali neopaženi. Ob tej priložnosti se zahvaljujem ekipi Združenja Manager, ki je opazila in prepoznala družbo Thermana in naše uspehe. Prejeto priznanje je namreč nagrada celotni ekipi zaposlenih, s katerimi ta dosežek delim.

Morda se sliši klišejsko, a nedvomno drži, da k uspehu naše družbe prispeva vsak zaposleni, ki svoje delo opravlja pripadno, z vso odgovornostjo in predanostjo. Z zanosom bomo še naprej ustvarjali Thermanino zgodbo odličnosti in verjeli v naš skupni uspeh, tudi v zahtevnih obdobjih, kot je čas epidemije.

Pri sledenju temu izzivu pa mi bodo na osebni ravni še naprej pomagale 'mantre', kot so: Svet se vselej vrti v pravo smer. Slej kot prej se vse postavi na svoje mesto, v vsaki stvari je tudi nekaj dobrega. Noben problem, noben izziv ni nerešljiv, še iz tako zahtevne in nemogoče situacije se vedno najde pot in rešitev, ki bo prinesla nekaj novega in še boljše rezultate. Celo življenje se učimo. Iščemo boljše rešitve, nadgradnje znanja, osebnostne rasti, postajamo boljša izvedba samega sebe. Nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje, in prostor navzgor je neomejen. Za vse, ki zmorejo širino misli, za vse, ki se ne bojijo novih idej in stremijo k napredku tako v osebnostnem kot družbenem smislu. Na vrhu je vselej dovolj prostora, a ne za sedenje križem rok.

Mojca Leskovar, prejemnica priznanja Artemida 2020 in predsednica uprave Thermane