Dobrodošlica novim članom in deveti generaciji Mentorske mreže

27.11.2023

ss in mm2

»Pravo mentorstvo ni enkratno poslovno svetovanje, ampak dolgo potovanje, na katerem mora mentor mentorirancu kljub napisanim in nenapisanim pravilom v podjetju dati prosto pot, da sam odkrije svoje poslanstvo. Zaposlenih namreč ni mogoče dolgoročno motivirati zgolj s plačo. Motivirajo se sami, ko ugotovijo, kaj želijo, kaj jih navdihuje.«

S to mislijo je nove in zveste člane Združenja Manager in deveto generacijo mentoric in mentorirank na pot pospremila letošnja Managerka leta Marta Kelvišar, ki zaposlene v črnomaljski Adrii Dom vodi z zgledom. »V ponos mi je, da se ta kultura prenaša z vrha navzdol. V še večji ponos pa mi je, da smo pri tem drug drugemu navdih. Če me torej vprašate, kaj je ključ do uspeha, je moj odgovor kratek: vlaganje v ljudi in odnose,« je Kelvišarjeva še pred sprehodom po prenovljenem Centru Rog razgrnila v pogovoru z nekdanjim sodelavcem Matjažem Grmom, danes direktorjem podjetja Greenline Yachts.

Vse to v duhu slogana Združenja Manager: Dobri rezultati na pravi način. Z njim je novim članom dobrodošlico zaželela izvršna direktorica ZM Petra Juvančič, mentoricam in mentorirankam pa Ani Klemenčič, članica projektne skupine Mentorske mreže Sekcije managerk.