ZM ZAJTRK ZAME ZM banner 1380x616 Zajtrk sep24

Kdaj? 6. september od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

Kdo bo tokrat z nami srebal kavo in za jutranjo budnico delil zgodbo o uspehu? Eden najboljših srednjih zunanjih igralcev rokometa na svetu. Uroš Zorman, ki je z 225 nastopi rekorder po številu nastopov za slovensko rokometno reprezentanco, bil je petnajstkrat državni prvak, štirikratni zmagovalec lige prvakov s tremi klubi, dvakratni udeleženec olimpijskih iger.

uros zorman2
FOTO: RZS/Domen Jančič

Uroš Zorman, zdajšnji rokometni selektor in oče treh otrok, se je v svoji skoraj 18 let trajajoči rokometni reprezentančni karieri soočil tako z vzponi kot padci, a je vselej zavoljo vztrajnosti, trdega dela in nepopustljivosti presegel samega sebe in pokazal najboljše, česar je bil zmožen. Kako mu je to uspelo in kako je postal eden najzaslužnejših za uspeh na Evropskem prvenstvu 2004 v Ljubljani, ko je slovenska reprezentanca osvojila srebrno medaljo, bo na septembrskem že tradicionalnem Zajtrku ZaMe razgrnil v pogovoru z Lovrom Peterlinom, članom upravnega odbora sekcije mladih managerjev. Beseda bo tekla tudi o motivaciji, psihologiji zmagovanja in vodenju ekipe, ki jo je na letošnjih pariških igrah popeljal do 4. mesta.

Uroš Zorman: »Če bi še enkrat izbiral, bi gotovo raje bil igralec. Kot igralec prideš, oddelaš in greš. V vlogi selektorja je dela neprimerno več, ni pravega počitka, so priprave na treninge, tekme, taktika in tako naprej. Skrbeti moraš za fante, jih motivirati, na koncu pa, karkoli se zgodi, za vse odgovarja selektor.«

POKROVITELJ SEPTEMBRSKEGA ZAJTRKA ZAME