ZM banner 1380x616 Zajtrk mar24

Kdaj? 8. marec od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

Kdo bo z nami? Nekdanji vrhunski slovenski paraolimpijec Darko Đurić, ki velja za enega najbolj znanih slovenskih parašportnikov. Leta 2013 je osvojil naslov svetovnega prvaka, pet let zatem evropsko krono, požel je dva svetovna rekorda in dve četrti mesti na paraolimpijskih igrah v Riu de Janeiru leta 2016. A Darko Đurić ne navdušuje samo zaradi izjemnih dosežkov, ampak v prvi vrsti s svojo osebno zgodbo in vzorom številnim invalidom, ki so se našli v športu.

In kot se je prej ambiciozno, samozavestno in odločno spoprijemal z vsemi ovirami na športni poti, tako zdaj ambiciozno in samozavestno tlakuje pot v poslovnem svetu.  S fizioterapevtom Gregom Nahtigalom sta namreč uspešno zagnala kolesje platforme FroomCare Pro, ki na temelju diagnoze posameznika fizioterapevtu omogoča hiter izbor strokovno določenih vaj, posamezniku pa personalizirano vadbo za hitrejšo rehabilitacijo po poškodbi.

Z gostom se bo pogovarjala Tina Cipot.

darko djuric2

Foto: osebni arhiv

POKROVITELJ MARČEVSKEGA ZAJTRKA ZAME