ZM ZAJTRK ZAME ZM banner 1380x616 Zajtrk junij

Kdaj? 7. junij od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

Kdo bo tokrat z nami? V nov dan nas bo popeljal režiser Peter Bratuša, ki je s filmom Gajin svet povsem obnorel slovenske gledalke in gledalce, še bolj se jim je prikupil z Gajinim svetom 2. Poznan je tudi po filmu Babica gre na jug, celovečercu Prebujanja, nanizanki Življenja Tomaža Kajzerja in več kot 300 televizijskih oglasih.

Z junijskim gostom na Zajtrku ZaMe se bo pogovarjala izvršna direktorica Združenja Manager Petra Juvančič.

peter bratusa spletna
Foto: Klemen Razinger

»Vse, kar delam, počnem z enakim žarom, odgovornostjo in izjemnim spoštovanjem do gledalcev, ki bodo to gledali. Veseli me, da to opazijo.« Tako Peter Bratuša razmišlja po vsem tem, ko se je dodobra najedel zarečenega kruha. Dolgo je namreč sanjal, kako bo fotograf, o tem, da bi se zapisal režiranju, snemanju in scenografiji, pa ni hotel slišati niti besede.

Kaj se nam na junijskem Zajtrku ZaMe še obeta?

  • Na zadnji predpoletni zajtrk tokrat toplo vabimo tudi vse novejše člane Združenja Manager, ki ste se nam na naši povezovalni poti pridružili po 1. januarju 2023.
  • Poletno vzdušje bo ob predstavitvi Poletne šole: Pot do uspeha, ki je namenjena mladostnikom od 15. do 18. leta, pričaral ustanovitelj šole Luka Pregelj.
POKROVITELJ JUNIJSKEGA ZAJTRKA ZAME
POKROVITELJ SPOZNAVNEGA SREČANJA ZA NOVE ČLANE

generali8