ZAJTRK ZAME ZM banner 1380x616 Zajtrk7

Kdaj? 5. april od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

 

Kdo bo z nami? Sara Isaković, nekdanja vrhunska slovenska plavalka in prejemnica srebrne olimpijske medalje na igrah v Pekingu, danes pa tako imenovana performance psihologinja ali psihologija zmogljivosti.

Med drugim se ukvarja s psihološko pripravo športnikov, umetnikov, podjetnikov in drugih posameznikov, da v kritičnih trenutkih ne zablokirajo in da jih ne ugrabijo čustva, ampak da uporabijo vse svoje znanje, ohranijo mirno kri in od sebe dajo vse in še več.

S Saro Isaković se bo pogovarjal Aljoša Krdžić iz Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Skupaj bosta iskala odgovore, kako pomembni sta za uspeh  samopodoba in samozavest, kaj lahko sami storimo za večjo samozavest, raziskovali bomo, kje tičijo razlogi, da smo Slovenci manj samozavestni in kako to vpliva na uspehe in inovativnost. Ugotavljali bomo, ali drži, da smo Slovenci lažno skromni.

Sara2

Foto: osebni arhiv

POKROVITELJ APRILSKEGA ZAJTRKA ZAME

logo rojjs ...