ZAJTRK ZAME ZM banner 1380x616 Zajtrk2

Kdaj? 7. april od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Druženje mladih managerjev in managerk

Nov upravni odbor sekcije mladih managerjev vas vljudno vabi, da prve petke v mesecu preživite v dobri družbi, ob kavi in rogljičku. Dogodki Zajtrk ZaMe so namenjeni druženju in mreženju mladih managerjev in managerk. In prvo srečanje v marcu je bilo zares uspešno!

Drugič se srečamo v petek, 7. aprila, od 8:15 do 9:45, v restavraciji diVino na Ameriški ulici 8. Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite.

Vstopnica na dogodek je vaša vizitka.

ZMotivacija

Na drugem srečanju bomo gostili glasbenika Bernarda Brizanija

Bernardo Brizani velja za enega najboljših slovenskih violončelistov. Kot izjemno nadarjen violončelist je bil sprejet na Akademijo za glasbo, ki jo je uspešno zaključil 2012. Istega leta je prejel Prešernovo nagrado za izvedbo koncerta za violončelo in orkester v h-molu, ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija. Magistrski študij je nadaljeval na Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst v Stuttgartu. Septembra 2018 je podpisal dvoletno pogodbo in postal akademist pri Bamberških simfonikih. Januarja 2021 je pridobil naziv asistenta za področje violončela na oddelku za godala na Akademiji za glasbo v Ljubljani. V svoji mladi glasbeni karieri je osvojil številne nagrade in priznanja ter igral na nekaterih pomembnih glasbenih prireditvah doma in v tujini (kot solist in v komornih zasedbah).

Pa nam bo tudi kaj zaigral? Za ta odgovor, pa bo treba priti na dogodek. :)

Z Bernardom se bo pogovarjal Mark Kalin, član upravnega odbora sekcije mladih.

bernardo2
ZAJTRK ZAME OMOGOČA