ZM ZAJTRK ZAME ZM banner 1380x616 Zajtrk maj

Kdaj? 10. maj od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

Kdo bo tokrat z nami? Anja Vogrič iz Zveze prijateljev mladine, s katero se bo o  pomembnosti vključevanja podjetij v dobrodelne projekte in vračanja družbi, v kateri delujejo, pogovarjala Greta Šter.

Zveza prijateljev mladine Slovenije je nevladna organizacija in izvaja pisano paleto programov pomoči in izobraževanj za otroke in mladostnike, pri tem pa si sama zagotavlja finančna sredstva, zato morajo biti člani nevladne ekipe odprti za vse priložnosti, vešči morajo biti sodelovanja z gospodarstvom, agencijami, javnim sektorjem in drugimi organizacijami. Poznati morajo vizije in strategije tistih, ki jih nagovarjajo, in jih znati vtkati v njihove programe. Jasno morajo vedeti, kaj si želijo s programom doseči, in tako predstaviti celovitost, skozi katero se v sodelovanju najdejo vsi deležniki.

Anja Vogrič kot idejna vodja projektov na Zvezi prijateljev mladine Slovenije skrbi tudi za PR in marketing. Za vsak sklad, ki je združen v socialno humanitarni program Eno srce, kreira zgodbe in se kot ambasadorka vključuje v promocije, da lahko zbrana finančna ali materialna sredstva delijo naprej. V prepričanju, da je potrebno delovati kot podjetnik v podjetju.

Njen navdih so kolekcija dobrodelnih copat Copart, akcija »400 koroških otrok na jesenovanje« v letovišča ZPMS, sklad Glasbenik sem. To je samo nekaj njenih pobud, ki jih je zasnovala, trenutno pa so vse njene misli usmerjene v humanitarni program Pomežik soncu z željo, da zberejo dovolj sredstev in tudi letošnje leto omogočijo letovanje čim več otrokom in mladostnikom iz manj vzpodbudnih okolij.

anjafotka1
POKROVITELJ MAJSKEGA ZAJTRKA ZAME