ZM banner 1380x616 Zajtrk januar

Kdaj? Prvi petek v januarju, in sicer 5. januarja od 8.15 do 9.45.

Kje? V ljubljanski restavraciji DiVino.

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob prigrizku in kavi.

Kdo bo tokrat z nami?

Finalisti izbora za mlado managerko, mladega managerja 2023. Na januarskem zajtrku bodo razodeli, kaj jih je na njihovih poteh navdihovalo, kdo so bili in so še njihovi idoli. Svoje idole bodo pripeljali tudi na zajtrk, zato ne zamudite januarskega Zajtrka ZaMe in se na dogodek prijavite že danes.

In kdo so letošnji finalisti izbora za mlado managerko, mladega managerja 2023?

Njihova imena smo razkrili na decembrskem Zajtrku ZaMe, na Prednovoletnem mastersu pa so se predstavili v živo in z nami delili poslovne modrosti, izkušnje, misli.

Michal Maco

Michal Maco, direktor podjetja Corwin v Sloveniji in ustanoviteljev slovaške znamke oblačil Bratiska

Michal Maco iz Corwina je dejal, da je uspeh, ko najdeš prave kupce, in njihovo podjetje jih je našlo prav v Sloveniji, ker veliko bolj kot v drugih državah stavimo na trajnostne izzive, ki jim njihovo podjetje sledi. »Uspeh je tudi, ko dvome, težave in ovire rešuješ s pogovori.«

Krisrina in Martina2

Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič že skoraj 5 let vodita svetovalno podjetje Tiko Pro

Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič iz Tiko Pro sta z nami delili izkušnjo s podjetnikom, ki je dokazal, da je nemogoče mogoče. »Z razpisom je skušal pridobiti finančna sredstva, pa ni imel še niti izdelanega izdelka, tudi naročnika ni imel, a mu je vseeno uspelo, ker je bil ambiciozen in zagnan.«

Andraz Zurman1 Foto Barbara Reya3.JPG 1

Andraž Žurman vodi podjetje LabCore, analitični laboratorij z dovoljenjem za delo s prepovedanimi drogami

»Ko mi je trener vaterpola dejal, da imamo vsi dve roki in dve nogi in da smo v tem vsi enaki, sem začel razmišljati, po čem se potemtakem razlikujemo. Ugotovil sem, da po vztrajnosti, ambicijah, trdem delu, disciplini,« je izkušnjo iz športa s poslom povezal Andraž Žurman iz podjetja LabCore.

POKROVITELJ JANUARSKEGA ZAJTRKA ZAME
logo Labena cmyk 4