banner prednovoletni masters

Zaključni dogodek leta Združenja Manager in sekcije mladih managerjev

Kdaj? 12. decembra 2023 ob 17.30
Kje? Litostroj, dvorana L-56, Ljubljana

Vabljeni na zaključni dogodek leta Združenja Manager in sekcije mladih managerjev, na katerem bodo v središču pozornosti finalisti za priznanje mlada managerka, mladi manager 2023.

Dogodek je brezplačen za članice in člane Združenja Manager, kotizacija za vse druge udeležence je 70 evrov + DDV.

Število mest za Prednovoletni masters 2023 je omejeno, zato pohitite s prijavami, ki so obvezne tudi za članice in člane Združenja Manager.

Kateri so razlogi, zakaj letošnjega Prednovoletnega mastersa ne gre zamuditi?

  • Ker se bomo veliko smejali, družili, mrežili.
  • Ker bo z nami Robert Petan, ki je po nešteto glasbenih nastopih na koncertih, porokah, pogrebih, slavjih, fantovščinah nase opozoril še s humorno platjo.
  • Ker bo za pravi nabor glasbe skrbel DJ Zajc.
  • Ker bodo napitki brezplačni. Kateri? Izbrali jih bomo iz slednjega prodajnega katalogaObenem bomo degustirali vinsko kapljico iz kleti Puklavec Family Wines.
  • In, ne nazadnje, ker bomo prisluhnili navdihujočim zgodbam finalistov izbora mladi manager.
Spoznajte finaliste za priznanje mladega managerja 2023

dr. Michal Maco2

Michal Maco, direktor podjetja Corwin v Sloveniji in ustanoviteljev slovaške znamke oblačil Bratiska

Njegovo ekipo žene ambicija, kako ustvariti trajnostna in k ljudem usmerjena mestna območja. Eno njihovih načel je, da gradijo na urbaniziranem, a zanemarjenem delu mesta, ki ga skušajo razviti v ponovno aktivno urbano območje.
»Naša misija ni postati največji, temveč najbolj zelen, najbolj trajnosten razvijalec, ki postavlja nove trende in standarde kakovosti v lokalni skupnosti, gradbeni dejavnosti in stroki razvoja trajnostnih bivalnih in poslovnih projektov. Čutimo odgovornost za prihodnost in poskušamo biti pozitivno gonilo odgovornega in trajnostnega razvoja.«

skupna Kristina in Martina2

Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič že skoraj 5 let vodita svetovalno podjetje Tiko Pro

Direktorici, ki sledita nenehnim spremembam v EU financiranju, se pri vodenju ekipe in strateškem delovanju podjetja medsebojno dopolnjujeta tako, da sta kot jin in jang. Kristina vizionarsko in strateško načrtuje nadaljnje korake v podjetju, Martina skrbi za operativno delovanje podjetja.
Zavedata se, da je svet danes bolj kompleksen kot kadarkoli, zato je sinergija ključnega pomena, sodelovanje pa zahteva zrelega človeka na več nivojih – predvsem z vidika medsebojnega zaupanja in spoštovanja. Sami se mnogokrat pošalita, da nihče ni popoln, tudi oni dve ne, da pa še kako drži tisti stari pregovor, kako znajo prave kraljice druga drugi popraviti krono.

Andraz Zurman2

Andraž Žurman vodi podjetje LabCore, analitični laboratorij s storitvami za farmacevtsko industrijo

V poslovnem svetu se je preizkusil na več področjih, od gradbeništva do IT sektorja. Med drugim je ustanovil spletni casino z bitcoini in se ukvarjal z razvojem mobilnih videoiger. Danes vodi podjetje LabCore, analitični laboratorij, ki se ukvarja s storitvami za farmacevtsko industrijo.
Kljub začetnim težavam, vključno s finančnimi izzivi in izzivi zaradi Covid 19, se je LabCore, ki ga je ustanovil z ženo Majo, hitro razvil in še vedno beleži rast. Ponosen je na svoj pristop k reševanju problemov, sposobnost učenja iz neuspehov in na razvoj lastnih izdelkov, vključno z novim zdravilom na področju malih molekul, ki ga razvijajo v sodelovanju s Fakulteto za kemijo.

POKROVITELJI PREDNOVOLETNEGA MASTERSA 2023

sponzorji masters