ZM MQ trening Ahilove ZM banner 1536x782

Kdaj? 24. aprila ob 9. uri

Kje? Grand Hotel Union, Ljubljana

Dogodek je za člane ZM brezplačen.

Kotizacija za nečlane: 100 evrov + DDV.

Kaj se nam obeta na aprilskem MQ treningu?

Rdeča nit treninga so Ahilove pete vodenja. Sive lise znanja in veščin, pri katerih imamo poslovne voditeljice in voditelji prostor za napredek in rast.

Tudi aprilski MQ trening bo v barvah gibanja Podvig, kolesje katerega smo v tek pognali na lanskem Managerskem kongresu.

Če smo februarski MQ trening posvetili samozavesti, marčevski MQ trening pa je bil v barvah ambicioznosti, bomo na aprilskem MQ treningu iskali odgovore, kako okrepiti odgovornost in kako pospešiti poslovno sodelovanje, razkrili bomo, katera podjetja že zgledno sodelujejo, del treninga pa bomo namenili spoznanjem, kako poslovanje pravočasno in ustrezno zavarovati pred kibernetskimi napadi.

Nacionalni odzivni center za kibernetsko varnost SI-CERT je namreč lani poleg 4.280 obravnavanih incidentov zabeležil 79 direktorskih prevar (CEO Fraud), 1.600 phishing kibernetskih napadov, okoli 150 kripto-investicijskih prevar in 39 vrivanj v poslovno komunikacijo (BEC, Business Email Compromise).

Naraščajoča kibernetska tveganja so tako razlogi, da bomo v sredo, 24. aprila, na MQ treningu v Grand Hotelu Union gostili strokovnjake za kibernetsko varnost.

Pridite 24. aprila v ljubljanski GH Union, da bomo od 9. do 13. ure pospeševali tempo in bili pri tem – povezani, pametnejši in varnejši.

Po 13. uri bodo delovne skupine gibanja Podvig predstavile projekte za večjo odgovornost in sodelovanje.

POKROVITELJ MQ TRENINGA