ZM KV MG2021 03

Osrednji managerski dogodek leta

Oglejte si fotogalerijo z dogodka:

Kdaj? 30. septembra in
1. oktobra 2021

Kje? GH Bernardin, Portorož

Glede na trenutno zdravstveno situacijo v državi bosta naša prva skrb in odgovornost zagotoviti varno udeležbo vseh udeležencev in sodelujočih, zato bomo dogodek pripravili v skladu z vsemi potrebnimi zdravstvenimi ukrepi in veljavnimi odloki.

Vanja Hrovat 5x8

Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali: V sodelovanju je moč

"V sodelovanju je moč. Tudi v prizadevanjih za okrevanje gospodarstva po eni največjih in najtežjih preizkušenj, ki so nas doletele v zadnjih desetletjih. Prepričana sem, da zmoremo stopiti skupaj in povezani, z različnimi znanji in izkušnjami, s posluhom za trajnost ter seveda ob vključevanju priložnosti digitalizacije, poiskati rešitve. Veliko lažje in veliko hitreje, kot bi to uspelo vsakemu posebej."

Več

Program

Program

Oglejte si program prvega in drugega dne letošnjega Managerskega kongresa.

Prijavite se

Prijavite se

Klik do prijave

Na kongresu bomo gostili Izo Sio Login, soustanoviteljico edinega slovenskega samoroga - Outfita7.

Iza Login 25x26

"Situacije, ki smo jim priča zadnje čase, samo kličejo po novih, inovativnih, prodornih rešitvah. Managerji se zavedajo/mo, da s kreativnim delovnim okoljem, pravim namenom ter močnimi timi lahko vsako težavo preoblikujemo v kreativni izziv. Nihče ne trdi, da je pot lahka, je pa lahko navdihujoča in uspešna."

MANAGERSKI KONGRES 2021

Čas, ko so v ospredju izzivi ob epidemiji in ko Slovenija predseduje EU, je tudi čas priložnosti, da našo pozornost in aktivnosti usmerimo v tisto, kar nam bo zagotovilo boljšo prihodnost – v trajnostni razvoj, digitalni prehod, večjo konkurenčnost, vseživljenjsko učenje, predvsem pa na 5P – People Planet Profit Purpose Prosperity. Zagotoviti družbeno blaginjo je naš končni cilj, ki smo si ga zastavili že z oblikovanjem think-tanka ZM na čelu z dr. Dušanom Mramorjem in z akcijskim načrtom za višjo rast produktivnosti.

Hvala, ker skupaj ustvarjamo dobro, in hvala, ker boste postali člen Verige dobrih ljudi. 

Pridružite se nam v Verigi dobrih ljudi

kolaz CB

Managerski kongres je edinstveni prostor, ki kritično in prodorno naslavlja ključne izzive in priložnosti, ki kreirajo podobo sodobnega poslovnega okolja. V slovenski prostor vnaša strokovne izkušnje, razmisleke in spoznanja iz tujine. V pestrih in dinamičnih razpravah spodbuja razmislek o prihodnjih korakih slovenskega managementa in gospodarstva kot celote. Prevzema pobudo za široke družbene razprave o tem, v kakšni državi želimo živeti ter kakšno vlogo smo kot posamezniki ali skupnost pripravljeni prevzeti pri oblikovanju prihodnosti Slovenije. Ustvarja pobude in predlaga konkretne ukrepe za oblikovanje poslovnega okolja, ki bo dolgoročno zagotavljal napredek in blaginjo okolja, v katerem delujemo.

Dvodnevni kongres, ki tradicionalno poteka v Portorožu, je zato eno najbolj odmevnih in pomembnih poslovnih srečanj v Sloveniji. Udeležencem postreže s pestrim izborom predavanj na izbrano in aktualno strokovno vsebino. Je svečani trenutek, na katerem podelimo najprestižnejše managersko priznanje Manager leta in priznanje Vključi.Vse. S srečanjem vseh ključnih managerjev in managerk na enem prostoru je Managerski kongres tudi edinstvena priložnost za druženje in poslovno mreženje.

Prvi dan kongresa bomo z izjemnimi tujimi in domačimi gosti iskali odgovore na vprašanja, kot so: kakšen bo svet po pandemiji, kakšno vlogo bo v novem svetu imela Evropa, kam se bo po 30-ih letih samostojnosti usmerila Slovenija? Drugi dan pa bomo v središče postavili trajnostni razvoj in prihodnost dela, digitalno preobrazbo Slovenije, ki potrebuje pospešek, pa tudi produktivnost in konkurenčnost, kjer capljamo za evropskim povprečjem. Kako se dvigniti in kako lahko management k temu pripomore, izveste na managerskem dogodku leta.

Managerski kongres je dogodek, katerega se mora udeležiti vsak manager, ki odgovorno sprejema vlogo, ki jo igra tako znotraj svoje organizacije kot tudi v širšem družbenem prostoru.

Predstavljamo osrednje govornike
HPB 25x27

Hans-Paul Bürkner, BCG

Aktualni predsednik in nekdanji predsednik uprave Boston Consulting Group (BCG), enega od vodilnih svetovalnih podjetij na svetu, je družbi zvest že od leta 1981. Izjemen strokovnjak in svetovalec za strategije, razvoj organizacij, globalizacijo in transformacijo nam je v intervjuju za MQ portal zaupal, katere so zdaj tri najpomembnejše naloge managerjev.

Klik na intervju na MQ portalu
Jim Hagemann Snabe 25x25

Jim Hagemann Snabe, A. P. Moller - Maersk

Predsednik upravnega odbora A. P. Moller - Maersk, nekdanji izvršni direktor družbe SAP, predsednik nadzornega sveta Siemensa in podpredsednik nadzornega sveta družbe Allianz je izjemen strokovnjak z več kot 25-letnimi izkušnjami v IT industriji. Pri vodenju se osredotoča na inovacije in digitalizacijo, njegove poglede na vodenje pa oblikuje njegova zavzetost za reševanje družbenih vprašanj in napredka ter njegovo zaupanje v človeški potencial.

Joseph Vardi 25x26

Yossi Vardi, pionir 'high-techa' v Izraelu

Podjetnik, pionir visoko tehnoloških podjetij v Izraelu, inovator in investitor, ki je v petih desetletjih (so)ustanovil več kot 85 'high-tech' podjetij. Wall Street Journal Europe ga je leta 2011 uvrstil na lestvico najbolj uglednih voditeljev v evropski tehnološki industriji Tech's Top 25, med številnimi priznanji, ki jih je prejel za svoje dosežke, pa izstopa priznanje za najboljšega evropskega investitorja v letu 2009.

Pokrovitelji kongresa
Glavni pokrovitelji
Drugi pokrovitelji
Partnerji
FOTO UTRINKI Z MANAGERSKIH KONGRESOV